Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CA LA… NOI: FINUL LUI BĂRBULESCU PUS SUB CONTROL JUDICIAR, INSTIGATORUL VÂLCOV SCOS DE SUB CONTROL!

22. iunie. 2017

Procurorii  merg înainte în dosarul Millenium Topographica iar la o zi de la inculparea instigatorului au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar cu interdicţia de a părăsi ţara şi de a comunica cu martorii din dosar şi împotriva mituitorului, Mircea Dogaru. Este vorba despre juristul societăţii , finul fostului deputat Daniel Bărbulescu, în prezent director AFIR Craiova.

Dacă  finului Bărbulescu i-a dat pe mână(n.n.în vara anului 2011, într-un concediu la mare)aproximativ 1.500.000 de lei să înfiinţeze o firmă de cadastru, una de contabilitate şi un birou de avocatură(n.n. cu  planul de afaceri scris pe mai multe coli A4 şi propunerea ca ulterior să devină partener cu  20% la firma de cadastru şi 40% la celelalte două) pe finul… finului l-a instigat să mituiască angajatul OCPI(zic procurorii!!!). Întrucât salariaţii Millenium Topgraphica nu răspundeau exigenţelor profesionale, având repercusiuni pe plan financiar, Vâlcov a găsit ca sluţie salvatoarea mituirea cu suma de 1000 lei lunar, în perioada ianuarie 2012-martie 2015, a unui angajat al instituţiei condusă de nimeni altul decât fostul său coleg de PDL, soţul magistratului care-l judecă în alt dosare(luare de mită) şi pe care a recuzat-o la o zi după ce-a fost pus sub acuzare, Otilia Chiriţă.

Cu o mână a depus cererea de recuzare iar cu cealaltă, tot miercuri, inculpatul Vâlcov a contestat controlul judiciar dispus în cel de-al treilea dosar în care este urmărit penal de Parchetul Tribunalului Olt pentru instigare la dare şi luare de mită. Iar instanţa s-a pronunţat şi a decis: REVOCAREA! Definitiv! Liber la martori chiar şi la cei care l-au indicat ca instigator(!!!), liber să plece chiar şi peste graniţă…

Solutia pe scurt: Admite plângerea formulată de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan împotriva ordonanţei nr. 114/P/2016 din data de 20.06.2017 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpat prin ordonanţa nr. 114/P/2016 din data de 20.06.2017 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi data de 22.06.2017.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!