Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NIŢĂ A CÂŞTIGAT PROCESUL CU ANI! GHINION, CIUGULEA ŞI-A CUMPĂRAT DEGEABA MAŞINĂ.

15. iunie. 2017

Deputatul ALDE Mihai Niţă a câştigat joi procesul cu ANI. În luna martie 2014, Agenţia Naţională de Integritate anunţa că senatorul Mihai Niţă este incompatibil din decembrie 2008, deoarece a deţinut simultan funcţia de senator şi calitatea de administrator al  S.C. BRANIT S.R.L. În primă instanţă, la Curtea de Apel Craiova deputatul a pierdut însă a declarat recurs, pe care azi, prin decizie definitivă l-a câştigat.

Detalii soluţie: Decizia nr. 2252 din 15 iunie 2017. Admite recursul declarat de Niţă Mihai împotriva sentinţei nr. 434 din 27 noiembrie 2014 a Curţii de Apel Craiova – Secţia contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa atacată şi, rejudecând, pe fond: Admite acţiunea formulată de reclamantul Niţă Mihai. Anulează raportul de evaluare nr.10350/G/II/12.03.2014 întocmit de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 15 iunie 2017.

Aşadar, Niţă rămâne să-şi termine mandatul de deputat iar locul doi rămâne tot la vatră. Cu tot cu proaspăta achiziţie pe patru roţi ce urma să-i facă mai… comodă naveta de la Slatina la Bucureşti. Bineînţeles la Parlament! A visat! Ghinion!  S-a trezit i tot la sediu  ALDE Olt era. Acolo unde va rămâne deocamdată, cel puţin încă 3 ani!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!