Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CONTINUĂM ÎMPREUNĂ… CU FINII! AI LU′ VÂLCOV DENUNŢĂTORI, AI LU′ MOŢ PRESTATORI!

11. iunie. 2017

În timp ce pulifricii se încolonează la DNA, cârlanii se aşează tot mai confortabil în posturi. Moţ îşi ţine, fără nici un dubiu, promisiunea. Una sigură, cuprinsă chiar în sloganul de campanie cu care a defilat: continuăm să construim împreună. Cariere, afaceri, grupuri mai mici sau mai mari pentru că nu-i aşa… a trecut abia un an. Cum spuneam şi cu alte ocazii, e timp suficient să crească şi să se întărească GRUPUL până la destructurare.

În 2011 când Vâlcov a dat startul afacerilor, omul de bază care a dat drumu pe piaţă banii din şpagă a fost finul său. Bărbulescu s-a ocupat de înfiinţarea societăţilor, el şi de sedii, el şi de alegerea pulifricilor  administratori⁄acţionari. În acelaşi timp şi fina a pus umărul la administrare. Televiziunea de casă a revenit în sarcina Andrei Bărbulescu, ulterior şi SPA-ul unde Anca Guşatu nu a făcut faţă. Să nu uităm, tot la fini a fost depozitat şi seiful cu bani şi linguri, dar şi o parte din tablouri(n.n. Lipscani, cabinet deputat Bărbulescu). Şi… CONTINUĂM!

Păi cum, nu are şi Emil Moţ un fin bun la toate cum a avut Vâlcov? Normal că are! Şi se vede treaba că i-a surâs ideea de a-l pune la treabă, după modelul predecesorului. La mare s-a deschis oficial sezonul estival iar la piscina de la Recea e… white(diamond pool). Prietenii ştiu, MOKA(I) băieţi că mergem înainte! Înainte cu finu′, azi director cu acte în regulă, puteri depline şi remuneraţie pe măsură la CSM Slatina(n.n.clubul nautic inclus, să fie concurenţă cu… diamond!). Ca o paranteză, instalaţiile sunt şi ele verificate graţie aceluiaşi Cătă(Cătălin Ilie). Şi dacă finu e bine, pune umărul(n.n. a se vedea reţeta Vâlcov!) şi fina. Şi ea tot… administrator. Unde e nevoie. Ieri la piscină azi la contabilitate. A fost Contis, acum e… eficient cu SC Info Contab&Consult Eficient SRL.

Pură coincidență anul trecut se înființa această societate și doar câteva luni mai târziu, mai exact pe 25 ianuarie 2017 încheia primul contract de prestări servicii. Bineînțeles pe bani publici, cu Primăria Slatina la ale cărei butoane se află nașu′ Emil Constantin Stelian. Pe perioadă nedeterminată, „reînnoibil în fiecare an următor printr-o scrisoare din partea clientului”.

Suma este în… minută! Executantul prestator primeşte de la client onorariile cuvenite şi stabilite în cadrul unei minute, care se vor actualiza periodic. Unu la Parcul Industrial, altul  la Poliția Locală și… timpul e tot înainte.

Înainte merg toate. Afacerile, administraţia dar şi dosarele şi audierile. A îmbrăţişat Emil Moţ reţeta cu finii însă oare a mers înainte şi a luat în calcul şi ce-au făcut finii Bărbulescu la DNA? Zicem şi noi, nu dăm cu paru…

Print

One thought on “CONTINUĂM ÎMPREUNĂ… CU FINII! AI LU′ VÂLCOV DENUNŢĂTORI, AI LU′ MOŢ PRESTATORI!

  1. Sa vedeti la CSM cum merg incasarile cum factureaza firmele de casa si ce sume ! Oare nu se sesizeaza nimeni ca jaful a inceput ! Alo DNA hai la CSM Slatina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!