Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

EMIL MOŢ, PRIMUL AN!

06. iunie. 2017

Pe 5 iunie se împlineşte un an de când Emil Moţ a fost ales primar al municipiului Slatina de 12.136 de slătineni, reprezentând 43,97% dintre cei care s-au prezentat la urne. A fost un an greu, de acomodare. Dar ce mai acomodare…

De la început se impune o precizare: se poartă în continuare grupul. Nu încă la fel de bine organizat ca cel din jurul lui Vâlcov destructurat în martie 2015 de procurorii anticorupţie, dar  destul de hotărât să-l ajungă din urmă şi cine ştie, poate chiar să-l detroneze. Am observat, greu vine să-i ridici odă actualului edil al Slatinei cu toată bunăvoinţa din lume. Chiar şi cu ordinul de plată semnat!

Concret, mult mai simplu şi la obiect este să arăţi ce a adus administraţia Moţ într-un an(n.n doar cu materialul clientului!!!). În primul rând a adus cârlanii(n.n. o reinterpretare a pulifrcilor) în posturi calde. Încă din prima săptămână din mandatul de primar a luat primele decizii să le potolească foamea! Pe repede înainte l-a demisionat pe Chițoiu să-l facă director la Parcul Industrial pe Florin Bât şi-a instalat în funcții consilierii- care luați de la lipitul afişelor,care de la garoafe,care de lânga filtrul de cafea de la partid. Provizoriu, până s-a mai făcut loc prin alte părţi- vezi Apostoliceanu făcut ulterior şef peste maidanezi. Başca, înainte de toate a avizat numirea celor doi viceprimari, iniţial la „sugestia” baronului, azi doar în slujba edilului fără alţi stăpâni(n.n. condiţie obligatorie entru păstrarea funcţiei!), şi a garantat menţinerea în post a vărului lui Vâlcov, administratorul Cismaru. (n.n. pe care îl demisiona dar a momentul când nu-l făcuse încă PSD primar, între timp a… uitat!!!).

E cert, trebuie să recunoaştem, a venit Emil Moţ în Primăria Slatina pus pe fapte mari. După cele de mai sus, a trecut la proiecte mult mai îndrăzneţe. A îndrăznit să-l pună director la CSM Slatina chiar pe finul Cătălin Ilie. Dacă Prina a putut, el de ce să nu păstreze linia?! N-a ignorat nici consiliile de administraţie ale societăţilor din subordinea PMS. E o pâine de mâncat şi de ce să nu-şi hrănească clientela. Zis şi făcut, unde a putut cu mâna vicelui Stăncioiu vezi CAO, cu finul Caty vezi proaspătul demisionar Lache de la Clubul Nautic. S-a demisionat între timp şi directoarea Pătru de la DADPP(inculpat într-unul din dosarele de corupţie de la Primaria Slatina), fiind înlocuită de Narcisa Ionescu. Bomboana pe colivă a rerezentat-o prietenul Dumi. A scos-o pe Geanina Bobicu, cea care în ultimii ani, în urma consultărilor cu Vâlcov, a administrat la Rupiah mai ales banii încasaţi de la Primăria Slatina, şi l-a pus să taie frunză pentru câinii lui Apostoliceanu pe preşedintele TSD Slatina, Florin Dumitrescu. Administrator al SC Frunza SRL(DUS!), a început să presteze, vin în curând şi primele facturi. Slătinenii să-şi plătească obligatoriu dările locale!!!

Acestea sunt, în mare, câteva din proiectele implementate de Emil Constantin Stelian Moţ în primul an de mandat. Trebuie precizat că în paralel s-au semnat şi unele contracte, cel mai recent fiind paza şi protecţia garantată de SC Europrotect Security SRL din Teleorman(n.n. Daddy’s Back nu doar prin Tel Drum!) în deosebi la obiective care nu există în realitate! Se mişcă bine de tot la acest capitol. Rămâne de arătat în continuare cine şi cum prestează(n.n.de exemplu e interesat cine contabilizează!). Până atunci îndrăzneşte să crezi că aşa s-a dus primul an de mandat al lui Moţ.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!