Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BOMBĂ ÎN DOSARUL PĂDURARU:PROCURORUL CERE ACHITAREA INCULPAȚILOR!!!

29. mai. 2017

Dosarul în care primarul comunei Izvoare, Constantin Florian, și Sorin Păduraru au fost trimiși în judecată a luat o întorsătură cel puțin nouă dacă nu „interesantă”.  Procurorul de ședință a cerut ACHITAREA celor doi inculpați.

Concluzia  a uimit atât judecătorul de caz-„Mă uit ca sunteți primul procuror care cere achitarea”- cât și asistența(n.n. avocați prezenți în sală ce au recunoscut că este o premieră a ultimilor ani într-un astfel de dosar penal!), mai puțin inculpații…

Primarul de la Izvoare s-a declarat nevinovat considerând că fapta sa  nu a fost una penală  ci dimpotrivă, ar putea fi privit ca un binefăcător pentru că el  „a scăpat UAT-ul de un prejudiciu de 64 de miliarde„. Nu s-a lăsat mai prejos nici Păduraru. La fel de nevinovat şi mânat în… luptă de aceleaşi gânduri bune:”nu am vrut decât să ajut Primăria Izvoarele”.

In ce au constat de fapt „faptele bune” săvârșite de cei doi? Potrivit rechizitoriului întocmit tot de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, altul decât stagiarul Știrbu Mădălina (n.n. cea care a cerut luni achitarea!), la data de 19.08.2013, inculpatul Păduraru Sorin Alexandru l-a ajutat pe  inculpatul Constantin Florian, primar al comunei Izvoarele, jud. Olt, să  încheie un  ,,CONTRACT DE ÎMPRUMUT FĂRĂ DOBÂNDĂ, nr.1027/19.08.2013. În baza acestui act, în calitate de reprezentant al părţii creditoare  SC CONDOR PĂDURARU SRL-Slatina, acesta a acordat un împrumut părţii debitoare Comuna Izvoarele, reprezentată de către  inculpatul Constantin Florian,în cuantum de 216.002,92 lei, pe o perioadă de 21 de luni, prin ordinul de plată nr.275/19.08.2013.

Avocații inculpaților au depus concluziile scrise, singura obiecție la poziția procurorului(n.n. pentru cunoscatori… decontu’) fiind ridicarea măsurilor asiguratorii pe care aceasta a cerut să fie menținute în continuare.

Judecătorul Paulică Dumitrescu a rămas în pronunțare!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!