Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV CERE REAUDIEREA LUI ROTEA!

17. mai. 2017

Inculpat pentru luare de mită în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Olt, Darius Vâlcov a cerut la temenul de miercuri, pein apărătorii săi, reaudierea lui Rotea și Păduraru. Motivul invocat de avocați a fost acela ca la termenul când aceștia au susținut prima declarație în fața judecătorului inculpatul nu a putut fi prezent având termen în celălalt dosar. Vâlcov a cerut instanței să-i aprobe ca el sa fie cel care va adresa întrebări martorului, ” având cunoștințe despre unele situații mai personale”. Solicitarea a fost aprobată de judecătorul Chirița însă după ce inculpatul va da declarație.

În denunțul depus la DNA  Rotea nu l-a menționat pe Vâlcov pentru că „atunci am vrut să-l protejez pe Vâlcov, am crezut că pot să-l protejez”, ulterior, în declarația de martor acesta a arătat cum au stat „înțelegerile”.

Şi la Tribunalui Olt Rotea a confirmat că  Vâlcov a fost cel care l-a trimis la Păduraru să îi spună despre procentul pe care trebuie să îl returneze ca șpagă „pentru buna derulare a contractului de la CAO”, recunoscând ca el a fost și cel care a ridicat una din tranșele de bani pentru șpăgar, la momentul respectiv șeful său. Mai mult, la scurt timp de la declarația de la Tribunal, Rotea”trădătorul” a fost demis peste noapte de la Ministerul Dezvoltării(știe Dragnea!!!).

Rămâne de văzut cum va decurge „audierea” dintre cei doi despre „chestiuni personale”, iar până atunci nu este exclusă o revenire sau poate o promisiube de revenire a martorului pe post de secretar de stat!

Prietenii stiu de ce… Mergem inainte!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!