Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DRAGNEA PREGĂTEŞTE PRIMA IEŞIRE PE STICLĂ A LUI VÂLCOV DUPĂ ÎNCĂTUŞARE!

27. aprilie. 2017

Dragnea nu şi-a încheiat misiunea în ceea ce priveşte tentativa de spălare a imaginii inculpatului Vâlcov  Darius Bogdan trimis în judecată pentru luare de mită şi alte fate de corupţie în două dosare. Pentru că nici magistraţii care îl judecă nu au rămas încă în pronunţare. Soluţia e la o aruncătură de… un martor şi o declaraţie de inculpat. Aşadar mai e vreme de spălat, de arătat lumii că a luat într-adevăr şpagă(n.n. vezi acordul de recunoaştere) dar a făcut-o ca un profesionist. Aşadar se joacă în continuare. Neprimind o întrebare în urma căreia să ,,îi scape” o informație, Liviu Dragnea „şi-a făcut datoria” şi a confirmat public contribuţia inculpatului la creionarea programului de guvernare al PSD. A ieşit informaţia, s-a făcut ştirea însă a urmat apoi un episod care avea să transforme „fapta bună” a lui Dragnea într-un bumerang.

Senatorul PNL Florin Cîțu a scris pe facebook că Vâlcov participă și conduce ședințe operative în ministerul Finanțelor, adresând ministrului de finanţe Viorel Ştefan(n.n. încă ministru la această oră!) câteva întrebări:

«Tot mai multe persoane din ministerul de finante au confirmat prezenta in minister foarte des a lui Darius Valcov. Chiar si in cadrul unor discutii tehnice legate de buget, impozit pe venit global, legea salarizarii, etc. Tare nu?

De aceea folosesc acest prilej pentru a-i aduce la cunostinta ministrului inca o intrebare pe care o voi pune si maine in cadrul comisiei. 

Intrebare: Domnule ministru Viorel Stefan, avand in vedere ca Darius Valcov nu are nicio calitate oficiala sa participe la astfel de inatalniri:
– cine i-a permis accesul in minister si a autorizat participarea la aceste intalniri,
– care este calitatea in care Darius Valcov participa la aceste intalniri,
– a semnat Darius Valcov in calitate de persoana privata un angajament de confidentialitate, avand in vedere ca unele date din ministerul de finante au clasificare “secret de serviciu”?»

Bineînţeles că ministrul nu doar că nu a răspuns da nici nu a fost prezent la comisia cu pricina. A intrat  azi(n.n.pe holurile Parlamentului)din nou în scenă, să scape turma, acelaşi lider al PSD: „bineînţeles că Darius nu participă la şedinţe la Ministerul Finanţelor. Nu este adevărat că merge acolo. Eu cu el ne întâlnim de două trei ori pe săptămână, discutăm…”. Şi-n continuare să scoată tot „profesionalismul” din el, Vâlcov este aşteptat în perioada următoare să iasă pe sticlă! La TV pentru prima dată după ce DNA i-a pus cătuşe.: „Sper ca Darius Vâlcov să meargă în perioada următoare într-o emisiune, la o televiziune, să vorbească despre programul de guvernare, despre contribuţia sa…

Bineînţeles că nu e greu de intuit cui aparţine „sticla” şi bineînţeles că astfel creşte şi mai mult interesul pentru declaraţia de inculpat pe care Vâlcov urmează să o susţină în faţa completului de trei judecători de la ICCJ.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!