Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ROMEO ÎN DOSARUL VÂLCOV, FĂRĂ JULIETA: „LĂSAŢI-L, NU-L MAI ÎNTREBAŢI NIMIC!”

26. aprilie. 2017

Termen nou în dosarul în care Vâlcov este judecat pentru luare de mită la Tribunalul Olt. A fost miercuri despre ceea ce i-a recomandat pe unii dintre pulifrici să fie cooptaţi în GRUPUL ORGANIZAT de şi în jurul incupatului trimis în judecată. Greu de crezut că la bază a stat inteligența sclipitoare(n.n. ar fi pierdut prea mult timp Vâlcov să o caute în multe cazuri…) ci mai degrabă slugărnicia cu care executau, sub deviza 《noi nu gândim, noi semnăm》. Caz concret- Roşoga Romeo, făcut inițial director al SC Aceti (2010) ulterior „avansat” și ca administrator(2011). De ce? Nu știe d’astea, nu-și amintește prea bine dar știe sigur ca nu a refuzat. De ce SC Aceti a închiriat discoteca de la Casa de Cultura a Tineretului încheind un contract pe 18 ani cu SC SGV și plătind întreaga chirie de 600 mii lei (azi noii proprietari ai societății cer in instanta chiria înapoi)? Pentru că așa i-a zis Şuşală. Sau parcă nu a fost chiar Şuşală…  Parcă a fost Mocanu! Să-şi aleagă judecătorul! Avea Vâlcov sau nu vreo legătură cu societatea administrată de Roşoga? Avea zice martorul, dar nu ştie „dacă avea… procentual, adică 1% sau 2%, da′ acţionar majoritar era SC Rupiah despre care nu mai ştie că ultimul acţionar era Geanina Bobicu, ştie doar de Ramba. Sau poate ştie însă singurul nume pe care l-a rostit a fost cel al lui Ramba. Chiar şi atunci când a indicat persoanele cu care se mai consulta din când în când cu pivire la activitatea SC Aceti. Au fost doi spune Roşoga, Vâlcov şi Ramba. Declaraţia martorului a fost una demnă de noaptea minţii care a reuşit nu doar să ameţească întreaga asistenţă dar şi-a dat lui însuşi mari bătăi de cap. Cât priveşte „calităţile” pentru care Vâlcov i-a făcut pe unii administratori, finalul declaraţiei susţinută de Roşoga în sala Tribunalului Olt este mai mult decât grăitoare.

Unde v-aţi întâlnit cu Darius Vâlcov, a fost întrebarea sugerată de inculpat unuia dintre apărătorii săi.  „La SC Aceti de vreo două ori şi la o cafenea. Nu mai ştiu exact la care cafenea, da parcă la City„. A fost momentul în care Vâlcov şi-a oprit apărătorul să mai continue cu întrebările întrucât răspunsul lui Răşoga a fost mai mult decât mulţumitor: ” o dată cred în 2011 şi parcă în 2013″. Ghinion, cafeneaua de la City avea să fie deschisă abia în 2014!!!

„Lăsaţi-l, e mai mult decât suficient! Nu-l mai întrebaţi nimic!” a încheiat Vâlcov valul de întrebări al apărătorilor săi.

Adevărat Romeo, fără Julieta, doar cu Vâlcov şi Roşoga!

Print

One thought on “ROMEO ÎN DOSARUL VÂLCOV, FĂRĂ JULIETA: „LĂSAŢI-L, NU-L MAI ÎNTREBAŢI NIMIC!”

  1. Multi s-au intrebat cum a ajuns cretinoidul de Rosoga director. Acum ne-am lamurit. Valcov avea nevoie de idioti care sa semneze, nu sa gandeasca. Si totusi, catusele nu zangane pentru niciunul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!