Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DUS SĂ FII, BUGET SĂ AI! PUBLICITATEA SERVEŞTE CLIENTELA!

25. aprilie. 2017

E dus bine rău bugetul! Al Slatinei via SC FRUNZA(SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL) administrată de Dumi, prietenul lui Emil. Au înfiinţat-o imediat ce aparatul de vot din CL Slatina au votat proiectul de hotărâre, deşi viza de legalitate din partea Prefecturii Olt a venit, după chinuri mari şi o vizită „incognito” a prefectului la Primăria Slatina, cu câteva zile înainte de Sărbătorile de Paşte. Cam în aceeaşi perioadă când se pregătea pasul doi- majorarea capitalului. Bineînţeles că pentru întărirea disciplinei financiare bneînţeles, cum zice la lege şi nu, nicidecum pentru confortul şefilor sau pentru clientelă s-au alocat  120.000 lei pentru reclamă şi publicitate. Chiar şi obrazul subţire, cu mare cheltuială se ţine. Şi ce dacă societatea abia şi-a intrat în pâine, buget relaxat(chiar rea relaxat) trebuie şi va fi alocat în primul rând confortului. Reparaţii sediu si inlocuire obiecte uzate(n.n. le-o fi uzat aşa rău patroana de la Rupiah?), 100.000 lei pentru furnituri de birou, 30.000 lei sistem de monitorizare şi sistem alarmă 35.000 lei , servicii de mentenanţă 150.000 lei servicii de pază 30.000 lei  şi la alteee… alte cheltuieli de întreţinere şi funcţionare vreo 300.000 lei şi încă 700.000 lei tot pentru alte(multe alteeee)  cheltuieli cu bunuri si servicii.

Să fie bine să nu fie rău! Administratorul Dumi precizează faptul că  la întocmirea Bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2017 s-au luat în calcul doar acele venituri cu o probabilitate ridicată de realizare. Astfel veniturile din exploatare au fost estimate la  5.552.920 lei, veniturile din subvenţii la 378.000 lei. Să nu uităm totuşi şi de capitalul social  ajuns la 3.001.000 lei. Şi apropos de uitare şi de memoria scurtă pe care se bazează unii, bugetul(20_Proiect_142_) noii societăţi înfiinţată de primarul Moţ te trimite cu gândul direct la Imobiliare Consloc, o altă gaură neagră „anexată” ani de zile la bugetul Slatinei, azi falimentată. Până vom vedea dacă SC Frunza lui Moţ va avea soarta SC Imobiliare sau dimpotrivă a SC Aceti vândută către SC Rupiah, urmează să fie facturate primele servicii către Primăria Slatina!

Print

One thought on “DUS SĂ FII, BUGET SĂ AI! PUBLICITATEA SERVEŞTE CLIENTELA!

  1. Domnilor, Dumitrescu si cu Berechet conduc Metropolis Consulting, care au tot ceea ce inseamna santiere de reabilitari termice detinute de Ochenatu Alexandru, un alt fin de a lui Mot.
    Metropol detine protectia muncii la tot ceea ce inseamna institutiile din judet(Spital judetean, DGASPC,Parc Industrial,Pol Locala, etc)
    Ilie catalin prin sotia sa (pe sub birouri) detine contabilitati la Parc Industrial, Pol Locala, etc.
    Mot si a bagat toti prietenii directori pt ai sustine profitul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!