Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ALIN CALOTĂ, ŞEFUL DIRECŢIEI ECONOMICE SLATINA L-A SCĂPAT PE BĂRBULESCU DE SEIFUL LUI VÂCOV!

05. aprilie. 2017

În martie 2015 când procurorii DNA au descoperit seiful lui Vâlcov în hora pulifricilor a fost vehiculat şi numele şefului Serviciului Executări Silite din Direcţia de impozite şi taxe a Primăriei Slatina. Este vorba despre Alin Calotă, preluat de Moţ în mandatul său şi promovat chiar directorul instituţiei. Ceea ce este şi azi, încă o dovadă că actualul edil merge pe mâna fostului coleg Vâlcov.

Imediat după ce Calotă a intrat în atenţia opinii publice, acesta n-a ratat nici o ocazie de a se disculpa, dând asigurări că el nu are „nici o treabă cu Vâlcov”. E cert, nu el avea treabă cu fostul primar, ci acesta cu el. O treabă tot de pulifrici. Calotă nu a luat seiful la el acasă ci l-a transportat. La fel şi tablourile. Recunoaşte participarea acestuia la mutarea obiectelor de la Bărbulescu la Osica de sus chiar Marius Strece, vărul.

Pe 15 martie 2015 am fost invitat la o petrecere organizată de Daniel Bărbulescu la el acasă. Spre seară când am rămas doar noi, acesta m-a rugat să îl ajut să ia din sufragerie o cutie metalică să o punem în maşina mea şi să o ducem la primarul de la Vitomireşti. Atunci soţia mea a sunat-o pe soţia primarului Rotea, i-a zis de seif iar aceasta i-a închis telefonul spunându-i că nu ştie nimic. Atunci am rămas cu seiful în maşină iar Bărbulescu m-a rugat dacă pot să îl duc pentru câteva zile la părinţii mei de la Osica. Am acceptat şi mi-a zis că trebuie să mă duc şi la dânsul la cabinet că mai sunt de luat alte obiecte„, a declarat Strecor marţi la ICCJ audiat ca martor în Dosarul Vâlcov I.

Acela a fost momentul în care în scenă a intrat directorul Direcţiei Economice de Venituri şi Cheltuieli Slatina. Streche l-a sunat pe Calotă pe vărul său Alin Calotă şi au stabilit să se vadă pe Lipscani. Acesta a venit însoţit de soţia sa, însărcinată de naşul Bărbulescu să administreze una din  firmele înfiinţate cu şpaga primită de Vâlcov, SC Millenium Topographica. Consoarta lui Calotă era cea care avea cheia de la cabinetul parlamentar al lui Bărbulescu astfel că i-a permis soţului său accesul în imobil. De acolo , împreună cu vărul Streche au încărcat tablourile pe care le-au transportat, cu amândouă autoturisme, la Osica de sus. Nu la Calotă, ci la părinţii lui Streche. Aşadar nu a păstrat seiful şeful de la Direcţia Economică, a fost doar cărăuş. Unii cu mita, alţii cu seiful, fiecare pulifrici a avut trasate sarcinile lui, funcţie de posibilităţi, de… capacităţi!

Să administrăm bine! Doar construim împreună!

Print

One thought on “ALIN CALOTĂ, ŞEFUL DIRECŢIEI ECONOMICE SLATINA L-A SCĂPAT PE BĂRBULESCU DE SEIFUL LUI VÂCOV!

  1. {irt… Aproape ca numai intereseaza pe nimeni amanuntele astea, conteaza ce zic domnii judecatori,cu probe, nu ce zicem noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!