Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

INCULPAŢII DIN DOSARUL VÂLCOV I SCAPĂ DE CONTROLUL JUDICIAR

04. aprilie. 2017

Un singur martor mai este de audiat în dosarul Vâlcov I aflat pe rolul ICCJ. Este vorba despre VICENTE ESPELETA BLASCO, administratorul SC Riloval SRL, societatea care în asociere cu Tehnologica Radion a obţinut contractul de la Compania de Apă Olt. A fost citat însă n-a fost de găsit la domiciliu din evidenţele instanţei. Este solicitat cu insistenţă de către apărătorii lui Vâcov Darius să depună mărturie în dosar(n.n. cu siguranţă nu dificultatea de a da de urma martorului- care implicit duce la un nou termen⁄amânare este motivul solicitării avocaţilor…). Şi pentru că „nu mai subzistă motivele invocate de procurori iar cercetarea judecătorească este la final„, completul de la ICCJ au acceptat luni solicitările avocaţilor  celor cinci inculpaţi de a le fi revocată măsura controlului judiciar.

Revocă măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpaţii VÂLCOV DARIUS-BOGDAN (date de stare civilă) dispusă prin încheierea nr. 176/C din 23 iunie 2015 pronunţată în dosarul nr.2369/1/2015, PRINA MINEL FLORIN (date de stare civilă) dispusă prin încheierea din 17 iunie 2015 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie; ŞUŞALĂ LUCIAN PETRUŢ (date de stare civilă) dispusă prin încheierea din 17 iunie 2015 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie; TIMOFTE PETRE BOGDAN (date de stare civilă) dispusă prin ordonanţa nr. 378/P/2014 din 14.03.2015 şi TOMESCU CONSTANTIN CRISTIAN (date de stare civilă) dispusă prin ordonanţa nr. 378/P/2014 din 08.05.2015.

Împotriva lui Darius Vâlcov procurorii DNA au dispus luarea măsurii controlului judiciar şi în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Olt.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!