Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ADMINISTRATORUL GRĂDIŞTE HILL- MOARTE SUSPECTĂ, DOSAR PENAL ÎN CERCETARE!

22. martie. 2017

În urmă cu un an, în dimineaţa zilei de Sf. Ioan  a fost găsit căzut în faţa blocului Laurenţiu Gheorghe, administrator şi bucătar al Restaurantului Grădişte Hill din Slatina. Un sectorist a apelat 112, a fost preluat de un echipaj SMURD, conştient dar în uşoară hipotermie. Starea de sănătate i s-a agravat însă brusc, medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina hotărând transferul la Craiova, unde, de altfel, a şi fost operat. După intervenţia neuro-chirurgicală medicii au rămas în schimb rezervaţi asupra prognosticului. Din păcate, după şase zile de comă, la nici 47 de ani inima a încetat să-i mai bată.

Regretele şi încurajările celor care l-au cunoscut au invadat reţelele de socializare. Au curs deopotrivă şi speculaţiile.  Nu vorbeau de duşmani, nu avea aşa ceva spun prietenii, ci despre toate cele auzite dar mai ales  văzute în timp de Laurenţiu, lucruri şi situaţii diverse, unele mai puţin frumoase despre care  probabil s-ar fi dorit a nu fi spuse în spaţiu public, nici denunţate sau doar confirmate. Probabil unii nu au vrut, probabil l-au convins sau nu, cert este că la mai bine de un an de când Laurenţiu a trecut în lumea celor drepţi întrebările despre ceea ce s-a întâmplat în dimineaţa fatidică de 7 ianuarie 2016  sunt fără răspuns.

„S-a deschis dosar penal, în care se desfăşoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. Urmează să se efectueze necropsia şi, în funcţie de rezultatele de la Medicină Legală, se va face încadrarea juridică a faptei”,  declara îmediat după deces  purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. Rezultatul necropsiei a fost unul dur: moarte violentă! Dosarul penal nu s-a închis, fapta a fost încadrată: moarte suspectă!!!

Dosarul 398/P/2016 se află azi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. De la Parchetul Slatina, declinare competenţă.(!!!) În continuare în cercetare!

Vă comunicăm că pe rolul acestei unităţi de parchet se află înregistrat dosarul penal nr. 398/P/2016 în legătură cu moartea suspectă a numitului Laurenţiu Gheorghe Adrian, urmărirea penală nefiind încă finalizată

Rămâne de văzut ce va scoate la lumină ancheta şi mai ales dacă temerea unora privind o soluţie cu autor necunoscut se va adeveri iar cei care şi-au dorit ca Laurenţiu să ia cu el tot ce a văzut şi auzit să  răsufle uşuraţi. Prietenii ştiu de ce!!!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!