Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MERGEM ÎNAINTE! ACETI EXECUTĂ ŞI ÎNCASEAZĂ!

21. martie. 2017

Arătam în alte ediţii că în vreme ce liderul e în boxa acuzaţilor judecat pentru fapte de corupţie, firmele administrate în continuare de pulifrici(n.n. vechi şi noi)  îşi reglează conturile. Pun în executare contracte fictive, se somează pentru lucrări efectuate dar nefacturate(n.n. ideea era de spălare a şpăgilor pretinse de Vâlcov), cer în instanţă şi ulterior se execută.

Recent a mutat Aceti.  Ordonanţă de plată, debitoare SGV DEVELOPMENT SRL, societatea prin care Vâlcov a închiriat partea comercială a Casei de Cultură a Tineretului din Slatina. La rându-i SGV-ul a subînchiriat la SC ACETI discoteca şi anexele, printr-un contract încheiat în 2014 pe o perioadă de 18 ani, în acelaşi an chiriaşul virând suma de aproximativ 2 miliarde în contul SGV-ului- în acte contravaloarea chiriei, în fapt parte a circuitului financiar fictiv pus la cale de Vâlcov.

Ceea ce s-a şi întâmplat! Tribunalul Olt a admis cererea SC Aceti astfel că debitoarea suma totala de 640.000 lei reprezentând contravaloarea chiriei achitată în baza contractului de subînchiriere nr. 2 din 16.12.2013: „Admite cererea formulată de creditoarea SC ACETI SA , în contradictoriu cu debitoarea SGV DEVELOPMENT SRL, având ca obiect ,,ordonanţă de plată’’. Somează debitoarea să-i plătească creditoarei, în termen de 30 zile de la data soluţionării prin hotărâre definitivă a prezentei cauze, suma totala de 640.000 lei reprezentând contravaloarea chiriei achitată în baza contractului de subînchiriere nr. 2 din 16.12.2013.”

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!