Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ANAF JOACĂ ALBA-NEAGRA CU PREJUDICIUL DIN DOSARUL PREŞEDINTELUI TSD OLT! IVAN!

16. martie. 2017

Preşedintele TSD Olt, Ivan Ionuţ a ajuns joi la Judecătoria Satina în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată și evaziune fiscală. Problema prejudiciului ridicată încă de la termenul anterior de avocatul apărării nu a fost nici de data aceasta lămurit. Există sau nu? A fost amnistiat sau se doreşte a fi recuperat?

Avocatul lui Ivan a solicitat judecătorului de caz emiterea unei adrese către ANAF cu privire la prejudiciul stabilit în caz: În acest sens Radu Ţuluca a prezentat o adresă prin care  ANAF vorbeşte despre amnistie fiscală, urmare a faptului că suma invocată în dosar reprezintă impozit pe salarii, ori în cazul fotbaliştilor de la FC Olt nu au existat contracte de muncă ci convenţii civile. „Domnule preşedinte aveam o solicitare. Cerem ca ANAF să prezinte o poziţie oficială în legătură cu prejudiciul. Vrem să ştim dacă ANAF se mai constituie parte în dosar,  pentru că potrivit răspunsului primit la adresa pe care am făcut-o prin cabinetul de avocatură, prejudiciul este amnistiat, fiind vorba de convenţii civile în cazul jucătorilor nu se plăteşte impozit pe salarii. Vrem să ştim, există sau nu mai există elementul infracţional, trebuie să ştim cum ne construim apărarea.” Apărătorul inculpatului Ivan a trimis săgeţi şi spre procurorul care a instrumentat dosarul, despre care spune că este unul făcut în pripă, în care nu s-au acceptat expertize, „s-a făcut un simplu act de constatare iar azi apar, cum se poate observa, elemente noi„.

Preşedintele de şedinţă a respins solicitarea întrucât, în aceeaşi zi- 18 ianuarie- ANAF a trimis adresă şi către Judecătoria Slatina în care se arată că se constituie parte în dosarul lui Ivan în vederea recuperării prejudiciului- 11.121.788 lei. Aşadar, două adrese emise de două compartimente ale aceleiaşi intituţii- ANAF- în aceeaşi zi, cu două poziţii diferite pe aceeaşi speţă! Îndrăzneşte să crezi că se întâmplă în România!

Procesul lui Ivan a fost amânat pentru citarea Casei de Insolvenţă GMC SPRL Craiova,  introdusă în cauză ca parte responsabilă civilmente la solicitarea ANAF.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!