Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NEGRILĂ CLAUDIU (DIICOT-BT OLT ) THE END!

13. martie. 2017

Mandat încheiat în fruntea Biroului Teritorial Olt al DIICOT.

13 martie, azi zi cu ghinion pentru deja ex procurorul şef Negrilă! Până azi a jucat în prelungii. În august 2016 CSM- Secţia pentru procurori a hotărât prelungirea mandatului său cu încă şaşe luni, respectiv până pe 12 decembrie 2016, pentru ca apoi să mai primească o nouă prelungire. Locul său a fost luat de adjunctul Alexandru Dragomir, cu delegaţie până la 13.06.2017. Ca şi fostul şef, Dragomir este unul dintre procurorii care şi-au luat gradul de procuror suprem, fără examen, ca urmare a deciziilor Secţiei de contencios-administrativ a Inaltei Curţi- Hotărârea cu numărul 276, din 26 februarie 2009.  Rămâne de urmărit dacă noul şef va sufla praful din unele sertare sau va schimba… coperţile îngălbenite ale dosarelor ori vom avea parte de aceeaşi Mărie doar cu altă pălărie.

 Fostul procuror şef a luat în calcul şi varianta de a activa, potrivit unor surse, în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, deşi momentan e bună  şi varianta de adjunct pe foaie. În fapt acelaşi şef…

Print

One thought on “NEGRILĂ CLAUDIU (DIICOT-BT OLT ) THE END!

  1. De ce nu spuneti adevarul despre el, si depsre faptul c aare un denunt la DNA facut chiar de valcov fostul vostru sef, asa de javre sunteti si nu il sustineti pe valcov in demersul lui .Adevarul este ca va iesi la pensie pentru ca Valcov i-a facut denunt , pentru ca i-a platit 1 milion de euro si cand a avut probleme Domne Negrila a dat din umeri..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!