Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VAL DE DEMISII LA PRIMĂRIA SLATINA! PENTRU POHTA LU′ MOŢ STELIAN!

09. martie. 2017

Mare cumpănă a avut şefimea din Primăria Slatina în urmă cu aproape două săptămâni. Nu pentru că sunt câini pe stradă în continuare, nici pentru că maldărele de gunoaie au pus stăpânire pe urbe sau pentru că dintr-un motiv întemeiat mai mult sau mai puţin Dumi nu a finalizat SRL-ul pentru tăiat frunză ori că finul Cătă n-a angajat pe cine trebuie la CSM Slatina.  Nu din aceste motive ci doar pentru că a vrut primaru′ să facă o aroganţă. Altfel de ce i-ar fi chemat pe directori şi şefi de servicii la ordin cerându-le să meargă „în camera cealaltă şi să-şi scrie demisiile de mână”? Îi suspectează oare Moţ pe proprii salariaţi că i-ar băga hârtii pe sub nas pe care ar putea să-şi pună semnătura ca primaru′ şi pentru care să dea cu subsemnatu′ ca inculpatu′? Ori nu sunt salariaţii performanţi, nu vor să facă o echipă bună şi cu toate acestea de aproape un an de zile de când a preluat Primăria Slatina i-a tolerat şi mai mult i-a plătit degeaba din banii slătinenilor? Cu siguranţă sunt două ipoteze… nereale, iar întâmplarea cu demisiile vrem să credem că rămâne o aroganţă, cum spuneam la început.

Să fim bine înţeleşi: n-a rămas Primăria Slatina fără directori pentru că, odată ce i-au fost înmânate primarul a rupt demisiile chiar în faţa…. „demisionarilor”. Aşa… doar de „sperietură”. Bineînţeles dacă o astfel de atitudine, un asemenea gest tocmai din partea primarului reşedinţei de judeţ mai pot fi măcar bănuite de credibilitate!

Print

One thought on “VAL DE DEMISII LA PRIMĂRIA SLATINA! PENTRU POHTA LU′ MOŢ STELIAN!

  1. In accelasi ritm procedeaza si directorul de la CSM finu Cata cum spuneti dumneavoastra, a tinut sedinta si a amenintat salariati ca sunt obligati sa-si dea demisia daca nu-l asculta! Oare sunt angajati lui de la Recea? Accei oameni la ora actuala sunt pusi sa faca altceva decat ce au in fisa postului pentru ca asa vrea directorul!!! Va rog sa veniti si sa vedeti oameni speriati si stresati de accest director finu lui Mot! Au scos deja brazi ca sa achizitioneze sa faca si el repede niste bani. Va asteptam cu mare drag sa vedeti matrapazlacuri marca finu lui Mot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!