Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

REVOLTĂTOR! BĂTAIA DE JOC A LUI IVAN CONTINUĂ: JUCĂTORII FC OLT SCOŞI LA LICITAŢIE PRECUM PIESE DE MOBILIER!

08. martie. 2017

Încă din 2015 trăgeam un semnal de alarmă cu privire la răul pe care l-au cauzat „oficialii” defunctei FC Olt jucătorilor pe care îi aveau sub contract la momentul solicitării de intrare în insolvenţă(http://www.concretinolt.ro/actualitate/pe-mana-lui-oprescu-si-ivan-fc-olt-e-in-faliment-jucatorii-sub-sechestru-asigurator/). Se întâmpla acest lucru înainte ca Ionuţ Ivan, preşedintele ASOCIAŢIEI CLUB SPORTIV FC OLT SLATINA să fie reţinut pentru delapidare. Părinţii unora dintre fotbalişti s-au revoltat la momentul respectiv cu privire la situaţia în care au ajuns aceştia: „bunuri” aflate sub sechestru asigurator.  Încercările disperate de a-şi scoate copii din această situaţie în care i-a adus Ivan, cel căruia le-au încredinţat viitorul acestor tineri în speranţa obţinerii de performanţe şi nu distrugerii carierei fotbalistice, au fost de prisos. La ″oficiali″ clubului nu au găsit soluții, cât despre o poziţie oficială din parte lui Paul Stănescu sau Marius Oprescu, cei doi lideri ai CJ Olt care au garantat pentru acest club către care ani la rând au virat bani din bugetul judeţului.(n.n. pe care şi i-a însuşit Ivan, finul celui din urmă după bunul plac- potrivit rechizitoriului) nici vorbă. Fără speranţă au plecat şi de la lichidatorul provizoriu desemnat în dosarul privind falimentul FC Olt,  Casa de Insolvenţă GMC SPRL Craiova. Pentru ridicarea sechestrului, doar pentru un jucător suma de plată a fost stabilită a nivelul lui decembie 2015 la suma de 50 mii lei. Ori a fost imposibil ca părinții acestor copii să poată dispune de o astfel de sumă. Au ofertat 5.000 lei însă potrivit răspunsului ANAF ,,suma este derizorie″. Precizăm că pentru a evita scoaterea la licitaţie a fotbaliştilor şi ajungerea lor de la FC Olt la un alt club aproape în aceleaşi condiţii, părinţii erau cei care trebuiau să oferteze să le salveze cariera.

De ce le-a fost frică nu au scăpat.  La începutul acestui an  Casa de Insolvenţă GMC SPRL Craiova a scos jucătorii la licitaţie asemeni unor bunuri de mobilier. Pentru că dosarul insolvenţei a mers în paralel cu cel de delapidare în care Asociaţia Club Sportiv FC Olt Slatina NU A AVUT NICI O CALITATE! S-a pus sechestru pe un teren aparţinând inculpatului Ivan, pentru că „asociaţia nu avea bunuri”. Total greşit, avea bunuri, are bunuri, pe care iată că le-a scos la licitaţie!!!

Abia la termenul din februarie în dosarul de delapidare, reprezentatul ANAF a cerut introducerea în cauză ca parte responsabilă civilmente a  Asociaţiei Club Sportiv FC Olt Slatina prin lichidator CASA DE INSOLVENŢĂ GMC SPRL.

Speranţele fotbaliştilor că vor scăpa de acest coşmar care se datorează în principal finului preş. CJ Olt, Marius Oprescu, sunt din ce în ce mai mici: „Au trecut 2 ani de când a intrat în insolventţă şi nu s-a rezolvat nimic , suntem puşi sub sechestru ca nişte bunuri materiale şi dacă Federaţia nu o să ne scape de ei… slabe şanse de a continua cu sportul în condiţiile de faţă„.

Asta înseamnă să te joci cu viitorul unor oameni nevinovaţi! Garantat inculpat Ivan Ionuţ! Îndrăzneşte să crezi!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!