Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BARONU′ ŞI-A PIERDUT EFICIENŢA! I-A LUAT-O IANCU!

06. martie. 2017

Nimeni altu′ nu-i ca Iancu. Unu fuse şi se duse. Cu el şi fondurile europene pentru CJ Olt. La fel şi eficienţa baronului!

De la Iancu venea salvarea. Şi odată cu el s-a şi dus. Una a fost funcţia de administrator public înfiinţată de Oprescu la scurt timp de la desemnarea sa ca preş. al CJ Olt, unu şi alesu. Ca de aer avea nevoie judeţul de unu care să ştie, nu aşa oricine venit din politică precum Oprescu sau Ciugulea sau mai ales Delureanu, ci de un specialist în toată regula cuvântului: „am considerat că, pe lângă ajutorul vicepreşedinţilor, care sunt, la fel ca şi mine, veniţi politic, avem nevoie şi de un specialist care să facă, împreună cu aparatul consiliului judeţean, cu directorii de la Dezvoltare Regională, de la Investiţii, de la Direcţia Economică şi de Buget, o echipă şi, astfel, să reuşim să atragem cât mai multe fonduri europene(Marius Oprescu- august 2016).

Punct ochit , Iancu lovit în scaunul de director de la Schitu, adus de-a dreapta baronului şi făcut admin. Desfăcut ulterior  la Parlamentare, cel mai specialist dintre cei lipsă de la CJ Olt, a dat fondurile europene ale judeţului pe indemnizaţia de deputat. Plânge judeţu′ azi după fonduri. Ca Iancu nimeni nu-i. Drept dovadă, postul de administrator e tot neocupat. N-a găsit baronu′ specialistul… adecvat. Nici unul dintre cârlanii rămaşi la vatră nu l-au convins să-i promoveze pe acest post.

La cât de arzătoare era în vară lui 2016 problema înfiinţării acestui post şi mai ales la cât de neinteresant a devenit astăzi, normal că toţi cei ce-au sus că postul a fost creat după chipul şi asemănarea lui Iancu(mintea vine după post…) au fost nişte cârcotaşi. Câinii latră, URSU′ merge!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!