Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BA PE-A MĂTII ÎN CJ OLT: MOTOI DE LA TEHNIC ARATĂ CU DEGETUL SPRE ACHIZIŢII!

02. martie. 2017

Ce, e vina mea că sunt 41 de firme la licitaţie, e vina mea că am fost nevoiţi s-o anulăm pe cea veche, mai luaţi-i şi pe cei de la Achiziţii“.

Aşa se apără  directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Olt, Cornel Motoi în încercarea de a explica reţeta „succesului” atins de administraţia judeţeană în încercarea de a reabilita 5 km de drum în patru ani.

E de răsu′ plânsu′ situaţia, devenită deja mai mult decât celebră: un drum de  5 kilometri, care leagă Găvăneşti de Dobreţu a fost scos la licitaţie în urmă cu trei ani,  s-a reuşit asfaltarea a doar două porţiuni de drum, una de 500 respectiv 600 m. Măreaţă realizare!!! Nu cursiv cum cerea proiectul, ci pe sărite, la înţelegere cu primaru′, să fie bine să nu fie rău! E confirmată practica direct de la sursă : „acel drum al meu trebuia să-l am cursiv. Doar că greşeala mea a fost că l-am întrebat pe primarul de la Dobreţu « Băi nene, vrei d′icea de la capăt, de la Horezu, sau vrei din centru. Şi normal, ca orice primar… domne fă şi mie domne în centru. Ar fi culmea să zici ia-o bă din colo, cu toate că eu trebuia să vin din colo ca să vin cu drumu′ aşa ar fi trebuit să fac»„.

Cum spuneam ar fi de râs, de trecut chiar şi peste faptul că proiectele nu se derulează ca la carte ci la mica înţelegere (n.n. da′ ce nu se poate negocia?!) dacă nu te-ar lovi brusc plânsul când afli de la acelaşi director că banii vor fi pierduţi dacă lucrările nu se realizează până anul viitor:”Nu că dacă se va face, se va face drumul, că altfel pierdem banii!“. Licitaţii s-au făcut, s-au desfăcut, s-au anulat, contestat şi organizat din nou, motiv pentru care tehnicul Motoi se spală pe mâini şi nu mai vrea să dea doar el explicaţii presei. Aruncă pisica la achiziţii, să răspundă ei, acolo îi îndrumă pe cei interesaţi(n.n. ziarişti răi…)să pună mai multe întrebări:”mai luaţi-i şi pe cei de la Achiziţii„. E oare la poartă la Achiziţii o pisică moartă?

 Rămâne de văzut şi de lămurit…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!