Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CA-N SLATINA LU′ ANDREI: FAVORIZATORU′, DIN NOU LA MASĂ CU INFRACTORII! NA, CE SĂ ZIC…

01. martie. 2017

Slatina lu′ Andei a rămas fără Andrei înainte de iunie 2016(n.n.chiar cu un an înainte) când Stănescu l-a refuzat ca şi candidat la primărie în favoarea lui Moţ iar prietenul „de sânge” Oprescu, deşi l-a îndrumat să intre în sondaj, s-a supus deciziei preşedintelui de partid. Acu stă să rămână fără Andrei şi Consiliul Local Slatina. În perioada următoare se aşteapă(pe surse) să-şi depună demisia la registratură(n.n. a doua din partea PNL Olt după cea a lui Mihai Cîrloganu). Nu se pierde, nu se câştigă nimic. Doar se schimbă mâna care vota şi numele ocupantului scaunului de consilier.

Se pricopseşte în schimb cu Andrei,  DSP Olt dacă e ca favorizatorul infractorilor din conducerea PSD Olt să primească până pe 5 martie(n.n. data de desfăşurare a concursului pentru postul de director) girul de reprimire în sânul partidului. Da, fix acelaşi partid pe care l-a hulit până mai ieri, cu aceiaşi infractori spre care arăta cu degetul că au distrus Slatina şi întreg judeţul Olt negociază azi. Cum dă mai bine, s-a luat chiar şi ALDE în discuţie, se caută soluţii director să-l pună. Undă verde să dea Stănescu, căci prietenul Marius îl susţine şi nici Emil nu are nimic împotrivă.

Se insistă atât de mult în acest sens încât în ultima perioadă drumurile lui Iordache la Consiliul Judeţean Olt sunt mai dese decât la sediul PNL Olt al cărui membru mai este încă(n.n. până la această ra n-a anunţat încă demisia pe facebook…). Ce va fi? Vor fi iarăşi cum au fost şi mai mult decât atât. Favorizatorul din nou la aceeaşi masă cu infractorii. Nu ştiu, na! Ce să zic…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!