Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NOAPTEA MINŢII: DNA FACE ABUZ ÎN SERVICIU?! DA′ IANCU, DEPUTATU′, CITEŞTE CE SCRIE DUPĂ DICTARE?!

28. februarie. 2017

Liviu Dragnea l-a lăsat pe Tăriceanu să sesizeze CCR şi să ceară demisia şefei DNA. El a spus pas, nu e cazul să-şi dea demisia Kovesi , nu ştiu, vedem… A comentat în schimb Iancu. De la Olt, deputat făcut pe listele PSD, după ce l-a luat baronu′ de la Spitalul Schitu şi l-a pus juma′ de an administrator la CJ Olt.

Iancu socializează. Nu cu alegătorii, el cu el. Despre el şi uneori şi despre alţii. E atât de consecvent pe pagina sa încât n-a ratat nici decizia CCR cu privire la ancheta în cazul OUG 13. Şi întreabă? Da oare ştie ce întreabă? Merge şi mai departe. Lansează o serie de acuzaţii la adresa procurorilor DNA că fac anchete ilegale, că se cred deasupra legilor: „Acuzațiile pe care DNA le-a făcut față de Guvernul României fără să aibă bază legală, ce rost au? Acest dosar ne arată că în România procurorii DNA se consideră deasupra legilor, deasupra Curții Constituționale. Este o situație gravă în care o instituție a statului care are rolul să aplice legile făcute de Parlament și de Guvern, face anchete ilegale pe aceste acte normative.” Iancu, deputatu′ ştie de ce ies  oameni politici din viaţa publică: pentru că îi scoate DNA la ordin. Nu ştie însă şi de la cine vine ordinul. Adică, în speţa autohtonă şi în concepţia parlamentarului, nu Vâlcov şi-a făcut singur ieşirea din viaţa publică pentru că a luat mită ci l-au scos procurorii pentru că l-au prins!

Multe întrebări are Iancu, o precizare facem noi: pe fratele dânsului, primar la Valea Mare nu l-au luat procurorii anticorupţie ci poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 4 l-au reţinut 24 de ore într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Asta ca să mai reducem din întrebări. Cât despre atacul la DNA, e pe asumare, pe propria răspundere…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!