Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BARONU′ OPRESCU VREA CÂTEVA NUMERE DE LA CHIRICA… 

19. februarie. 2017
Dacă Stănescu face scut în jurul lui Dragnea, zice şi Oprescu da, e soare afară, e vară, e manipulare în piaţă, e trai la guvernare, îndrăzneşte să crezi că va curge lapte şi miere. Şi că va câştiga la loto în weekwnd-ul viitor. Dar numai dacă-i dă primarul de la Iaşi câteva numere…
Pentru că baronu′ nu joacă degeaba. N-a făcut-o niciodată. A ţintit la câştig, la funcţii, la putere. Ce nu ştie Oprescu este faptul că la loto se joacă, aşa cum spuneam mai sus, cu numere şi nu cu funcţi. În cazul în care e în eroare, cineva trebuie să-l trezească anunţându-l că în weekend nu se joacă funcţia de preşedinte al PSD Olt. Cel puţin nu săptămâna aceasta. Poate data viitoare. Deci numerele pe care le cere de la Chirica nu îi folosesc deocamdată baronului.
Cum de altfel nu-i serveşte la nimic nici faptul că-i reaminteşte edilului din Iaşi cum îi căra geanta lui Nichita şi apoi l-a trădat: „Să nu uite domnul Chirică faptul că, acum trei ani, îi căra geanta lui Nichita, pe urmă «împingându-l» pe acesta „. Adică, aşa cum îi căra  Oprescu geanta lui Toma pe care apoi l-a trădat şi-a dat fuga să pupe papucul lui Stănescu?
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!