Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MERGEM ÎNAINTE: HOTELUL DE LA NĂVODARI, O ALTĂ AFACERE MARCA VÂLCOV STRICATĂ DE PROCURORII DNA!

14. februarie. 2017

• ÎN ACTE VĂRU′ LANGA, ÎN FAPT VÂLCOV DARIUS!

Ancheta din cazul fostului ministru al Finanțelor scoate la lumină informații din ce în ce mai surprinzătoare.Cum consemnat zilele trecute(personaj-surpriza-intra-in-scena-fratele-laviniei-sandru-mosier-la-piatra-olt), noi detalii încep să iasă la iveală pentru că, aşa cum Vâlcov spune, mergem înainte.

În martie 2015 când  DNA l-au reţinut pe Vâlcov, Galeria Raphael nu a fost sigura afacere pe care procurorii au reuşit să i-o strice înainte de a o pune pe picioare.  Aceeaşi soartă a avut-o şi hotelul de la Năvodari. Pentru că City din Slatina a fost doar începutul în acest domeniu. O afacere profitabilă, uşor de pus pe picioare câtă vreme, slavă Domnului, şpagă de încasat era. Astfel, după ce în 2012, S.C. S.G.V. DEVELOPMENT S.R.L. administrată de unul din pulifrici- Mocanu Alexandru,  preia cu contract de la Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Olt, Complexul de alimentaţie publică tranformat în Complexul de lux Hotel – Restaurant de patru stele „CITY HOTEL”, în 2013 Vâlcov creionează un al doilea hotel, de această dată fiind vorba de unul construit de la zero.

1 miliard lei a costat terenul! Banii au provenit din şpaga percepută de Vâlcov oamenilor de afaceri care aveau diverse contracte cu Primaria Slatina, depozitată în seiful pe care finul denunţător s-a oferit să-l păstreze în casa socrului Rotaru, bazându-se pe imunitatea ce-i împiedica pe procurori să-l percheziţioneze fără mandat.  Proprietarul din acte, se arată în rechizitoriul DNA, este nimeni altul decât Langa Bogdan, pe care văru′ l-a pus ulterior director la CAO. În fapt, acelaşi Darius Vâlcov!

Terenul a fost achiziţionat la indicaţile sale, la fel au fost luaţi şi banii din seif de către Şuşală şi daţi lui Langa. De construcţia hotelului de la Năvodari urma să se ocupe aceeaşi societate care a lucrat şi la City Slatina- SC Bogmar SRL, dacă procurori nu spărgeau GRUPUL!

Mergem înainte! Mai sunt multe de aflat!!!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!