Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

A ZIS DRAGNEA SĂ I SE FACĂ SCUT! STĂNESCU S-A EXECUTAT PRIMUL!

13. februarie. 2017

Paul Stănescu nu se dezice. Nu ratează nici o ocazie să demonstreze că este cel mai fidel dintre locotenenţii lui Dragnea. Unii spun că ar fi vorba de slugărnicie oarbă care speră liderul de la Olt să-l ajute în ascensiunea sa. Să ia Dragnea o palmă? N-are loc căci e Stănescu la primire(n.n. e drept, dacă nu face pasă cu „vocea autorizată”- Codrin Ştefănescu).

În ultima perioadă pare să se contureze tot mai mult  un curent de opoziţie împotriva lui Dragnea. Ba chiar a apărut pe surse informaţia potrivit căreia   14 parlamentari PSD se pregătesc să rupă partidul şi să formeze un nou UNPR. Tot surse, de data aceasta chiar din PSD, vorbesc despre mai multe convorbiri pe care liderul partidului le-a purtat în acest weekend cu liderii de filiale din sudul ţării, cei care îi asigură sprijinul masiv pentru conducerea partidului.Liviu Dragnea le-a cerut acestora să fie pregătiţi pentru orice, inclusiv pentru un puci în interiorul partidului, anunţându-i totodată că vor fi executaţi rapid şi fără prea multe explicaţii cei care vor avea ieşiri publice împotriva actualei conduceri a partidului. Sarcina trasată locotenenţilor de Dragnea are a fi aceea ca ei să fie primii care vor  răspunde atacurilor iar pe fondul scandalului din partid, liderul PSD va avea motive de excludere a răzvrătiţilor.

Stănescu s-a executat primul(n.n. vezi episodul demisiei în semn de solidaritate cu… condamnarea lui Dragnea). Cum s-a terminat weekend-ul, luni, la prima oră, ceea ce ieşea ca o informaţie pe surse a fost  confirmată de cel mai dottore dintre locotenenţi. La ţintă primarul Iaşului, cel care a îndrăznit să nu doar să critice Ordonanţa 13 şi atitudinea liderului partidului al cărui membru încă mai este, dar a şi confirmat faptul că protestul de la Cotroceni ar fi organizat cu buna ştiinţă a liderilor de filiale (n.n. cum reiese şi din listele pe care unii dintre protestatari le semnează odată ajunşi la Bucureşti). Stănescu, azi senator de Olt, a oferit cea mai bună dovadă a „democraţiei” din PSD: cine vorbeşte în partid, despre partid, se… autoelimină! Din puţul gândirii sau dovada vie a slugărniciei, a izvorât declaraţia: „Un vicepreşedinte, care are o asemenea poziţie în cadrul partidului, s-a autoeliminat. Nu mai face parte din partid, dar trebuie să discutăm acest caz în forurile statutare.”

Păstrând linia mult trâmbiţatei democraţii, transparenţei şi consultării activului(aceeaşi la care am fost cu toţii martori în campania de la parlamentare când Stănescu a întocmit lista candidaţilor şi partidul doar a luat… act, fără comentarii) pe care şi de această dată doar o invocă, Stănescu vorbeşte în numele tuturor… 100% : Şi la Olt vom avea, miercuri sau joi, un Comitet Executiv, pentru că nu poate să fie o decizie personală a mea. Sută la sută, colegii mei îmi împărtăşesc opinia”.

Doar reflex de baron pentru că  Mafalda nu e…

Print

One thought on “A ZIS DRAGNEA SĂ I SE FACĂ SCUT! STĂNESCU S-A EXECUTAT PRIMUL!

  1. Dragi PSD-isti ,
    Cand unul ca Stanescu ajunge sa te conduca sunteti exact ca el ,indiferent ce studii pretindeti ca aveti !!Ca mai mult ,sunteti niste slugi executante la stricatul BOIERULUI !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!