Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV NU O DĂ LA PACE CU MARTORII! IL RECUNSC ÎN CONTINUARE DE… LIDER!

01. februarie. 2017

O nouă rundă de audieri în dosarul în care Vâlcov a fost trimis în judecată pentru luare de mită(n.n. nerecunoscută încă de el dar confirmată de şpăguitorii Ramba si Păduraru şi cărăușii Rotea, Barbu, Şuşală), aceeaşi placă. Martorii citați îşi mențin în parte declaraţiile date în faţa procurorilor DNA(n.n.cu mici excepţii, unii le mai… nuanţează) iar apărătorii păstrează aceeaşi linie de albire a clientului lor, deşi este unicul inculpat în acest dosar. Aceleaşi ţinte, în ordinea cronologică… dictată: Şuşală, Prina şi cine-o mai pica.

Miercuri a fost audiat Timofte Bogdan, omul care a semnat pentru SC Bogmar Pro Design SRL, societatea care s-a ocupat de lucrările la City Hotel, cele două blocuri de pe Strehareţ şi imbilul de pe str. Lipscani. O societate înfiinţată bineînţeles după un plan întocmit de acelaşi Vâlcov(n.n. vezi modelul pe coli A4 prezentat) cu acţionari căutaţi de această dată de Şuşală, oameni de încredere trecuţi prin filtru- 99%Marina Cristina şi 1% Timofte Bogdan. Sarcinle societăţii, furnizori de materiale de construcţii erau stabilite de Vâlcov, transise prin Şuşală, executate de Timofte.

În 2011 a venit la mine Şuşală şi mi-a propus să intru ca asociat în firma SC Bogmar Pro Design. Mi-a spus că societate este a lui Vâlcov şi că are nevoie de persoane de încredere. Eu eram director, mă ocupam de partea de construcţii, deciziile le lua Vâlcov Darius Bogdan şi le transmitea lui Şuşală„. Timofte recunoaşte că a înţeles încă dinainte ca DNA să spargă GRUPUL că a fost folosit în această afacere în momentul în care a fost pus să semneze nişte contracte fictive de lucrări cu SC Plus Confort, fără să execute lucrările respective în schimb să se umple peste noapte conturile cu banii necesari continuării lucrărilor la hotel dar a rămas în continuare director la Bogmar până în vara lui 2015. Aveau garanţii: pentru orice impas financiar găseau soluţii „băieţii de la Bucureşti” iar pentru eventuale probleme penale garanta însuşi liderul aşa cum reiese inclusiv din interceptările pulifricilor:

«Timofte Petre Bogdan: Cică ar fi zis Darius: ‘Bă…Să se țină tare..’ Și asta a spus: ‘La ce dracu’ să se țină tare, mă, că nu știe nimic acolo?’ Și a… să nu treacă de ăștia, de Antifraudă, că are el pe ăla, îl cumpără pe ăla de sus care e la Antifraudă. Ceva de genu’ ăsta. »

Despre circuitul banilor şi planurile afacerilor pare a avea cele mai complete date inculpatul Vâlcov. Nu le recunoaşte dar le cunoaşte până la cel mai mic detaliu atunci când, din sală notează conştiincios întrebările pe care avocaţii săi le adresează ulterior fiecărui martor. Şi nu-i trebuie nici rechizitoriul, nici denunţurile! Cine ştie… cunoaşte, nu-i aşa?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!