Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NEGRILĂ DE LA DIICOT-BT OLT JOACĂ ÎN…. PRELUNGIRI!

17. ianuarie. 2017

Procurorul şef al DIICOT-BT Olt a primit o nouă prelungire a mandatului, începând din 13 decembrie 2016 până pe 13 martie 2017. Este de fapt o prelungire la… prelungire având în vedere faptul că în august 2016 CSM- Secţia pentru procurori a hotărât prelungirea mandatului său cu încă şaşe luni, respectiv până pe 12 decembrie 2016.

Potrivit art. 54 din legea 303/2004  numirea procurorul șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism se face pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată. Ori Claudiu Negrilă se află la al doilea mandat(n.n. prelungit), fiind numit pentru prima dată în funcţie în 9 decembrie 2009, în baza Hotărârii 574 a CSM -Secţia pentru procurori. Rămâne de văzut ce se va întâmpla din 13 martie, dacă DIICOT-BT Olt va avea un nou procuror şef sau se va lua din nou decizia unei alte… prelungiri. Ca de mărţişor…

Print

One thought on “NEGRILĂ DE LA DIICOT-BT OLT JOACĂ ÎN…. PRELUNGIRI!

  1. Ei , ce surse slabe aveti mai baieti, ia cercetati voi : valcov >> denunturi >> negrila >> dosar coruptie DNA >> negrila la pensie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!