Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOKA(I) BĂIEŢI! MOŢ ADMINISTREAZĂ CU FINU′ CĂTĂ DIRECTOR LA CSM!

17. ianuarie. 2017

La scurt timp după ce PSD Olt l-a făcut primar pe Constantin-Stelian-Emil Moț  trăgeam un semnal de alarmă cu privire la modul cum acesta a înţeles să se achite de obligaţii faţă de gaşca care l-a susţinut atât financiar dar mai ales…”verbal” în campanie. Spuneam că nici serviciile prestate de gaşcă în campanie, nici contractele presei de casă nu TREBUIE plătite de slătineni. Dacă aceştia îşi merită banii pentru prestaţia slugarnică din campanie şi după, Moţ ştie, Moţ a câştigat sau pierdut de pe urma ei, Moţ să plătească!

Dar din păcate, ca în vremea administraţiei tandemului şpăgar Vâlcov-Prina, tot turcul plăteşte! Din bani publici urmează a fi plătit şi finul lui Moţ care nu putea rămâne pe bară cu naşu′ la butoane. Aşa se face că după chinuri prelungite pe parcursul mai multor luni de zile la CSM Slatina nu s-a găsit nici un director după ce fostul(n.n. fin al lui Prina, unicul găsit vinovat de moartea băieţelului de 14 ani înecat la Plaja Olt) şi-a dat subit demisia. Primăria Slatina a scos luna aceasta din nou postul la concurs, pe 25 ianuarie fiind programată proba scrisă. Şi… surpriză! Îndrăzneşte să crezi că singura persoană înscrisă până în prezent la concurs este nimeni altul decât finul Ilie Cătălin(n.n.Cătă sau Kety pentru gaşcă). Instalaţiile merg şi nu prea, până la vară când se deschid piscinele mai e mult iar traiul nu e MOKA(I). Doar clubul de fiţe dar e închis(n.n. apropos,  a dat şi Moţ cu like-ul- vezi foto). La fel şi la White Diamond Pool, o locaţie pentru care finu′ nu conteneşte să primească felicitări(n.n.doar cu materialul clientului- vezi foto).

 Aşadar se impunea să fie şi el remunerat din bani publici. Şi unde în altă parte dacă nu chiar în subordinea naşului, să fie protecţie, post sigur cel puţin pentru un mandat şi nu numai. Asta-i administraţia lui Constantin-Stelian-Emil Moț!

Print

2 thoughts on “MOKA(I) BĂIEŢI! MOŢ ADMINISTREAZĂ CU FINU′ CĂTĂ DIRECTOR LA CSM!

  1. In fotografie vedem toata floarea cea vestita de lingai interzisi intelectual, angajati la CAO. De la stanga la dreapta: Silviu Popescu-proaspat uns inginer , fiul liderului de sindicat in balconul caruia flutura cu ceva timp in urma un imens banner cu Valcov, dragostea mea, acum convertit la Mot, dragostea mea, al cincilea in poza este Dragos Iancu, un mega retardat minta;, repetent de profesie in scoala si care se pregateste sa preia conducerea economica la CAO, fiul unui sinistru inginer tot cao care a furat tot ce se putea si si-a ridicat o ditai vila din banii apei, al optulea este mandretea de Buleandra, cumnatul viceprimarului Valceleanu, cel care il poarta in suflet si nu numai pe Valcov, cu care se inrudeste prin botezul copiilor. Si uite-asa, tot Cao e fruncea…

  2. Pai asta da stire Concret dar chiar nu se sesizeaza nimeni ca acest director nu are voie sa conduca o institutie de stat cu acelasi profil de activitate ? Piscina plaja olt probabil va fi usor usor inchisa pentru ca face concurenta prea mare la piscina domnului director Ilie Catalin din sat Recea com Valea Mare!! Oare nu se sesizeaza ANI ??? Sau mergem pe burta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!