Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

S-A SUIT SCROAFA-N COPAC! UITE CUM ŞTIE SĂ AMENINŢE DEPUTATUL STĂNESCU!

10. ianuarie. 2017

Mandat nou, imunitate, privilegii şi… ai noştri la putere!

Şi pentru că pot, pe principiul statu′ sunt io, politicienii par a nu avea nici cea mai mică reţinere să ameninţe şi să jigneacă atunci când cineva îndrăzneşte să semnaleze unele aspecte din activitatea lor. «Tocmai am fost amenințat, telefonic, de clanul Stănescu din Olt. De deputat, nu de frati-su, senatorul si fostul presedinte CJ Olt!
Cică „Bă, biețelule, o să ai de a face cu mine!”….Hopa, mă așteptam să nu se repeadă chiar ca musca la cacat din prima!!!!  Nu am făcut în viața mea plângere la poliție sau parchet, dar DEPUTATUL Stănescu parcă ar merita să mă deranjez un pic! Clanul Maka, adică ăia din Vișina, Stănescu, care au primar tata, un copil senator si unul deputat, iar pe ăla mic al deputatului consilier din anul I la Agronomie al ministrului Agriculturii tocmai mă amenință!  Păi mă pun eu singur cu sistemul????» a scris jurnalistul Cătălin Pena zilele trecute pe pagina sa de socializare. Potrivit acestuia cel care l-a sunat în seara de Sf. Ion să-l ameninţe pentru că a îndrăznit ca în ziarul Puterea să consemneze despre clanul Stănescu şi prietenii Ciocan, a fost deputatul de Olt Alexandru Stănescu. Iniţial a făcut apel la perioada în care ar fi fost coleg cu jurnalistul la IAS Corabia însă cum cheful era în toi şi tonul deputatului s-a schimbat rapid în unul ameninţător.

Aşadar, îndrăzneşte să crezi cum ştiu ai noştri aleşi să reacţioneze când sunt deranjaţi. Ei, ai lor şi afacerile de grup!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!