Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BĂRBULESCU RĂMÂNE FĂRĂ IMUNITATE! ADIO SEIF CU LINGOURI ŞI ŞPAGĂ!

18. decembrie. 2016

Luni este ultima zi în care Bărbulescu Daniel Ionuţ se mai bucură de imunitatea parlamentară, acel privilegiu de care a profitat mai ales atunci când a acceptat ca Şuşlă să îi aducă în casă(n.n. casa socrului Rotaru) seiful în care Vâlcov depozita o parte din şpaga percepută de la diverşi oameni de afaceri. Biroul permanent al Camerei Deputaţilor se reuneşte luni pentru o serie de chestiuni organizatorice(n.n.cum ar fi să ia act de demisia liderului PSD Liviu Dragnea din Parlament) dar şi pentru a se marca finalul mandatului actualului Legislativ, marţi fiind convocat de preşedinte noul Parlament rezultat în urma alegerilor din 11 decembrie. Bărbulescu n-a mai prins trenul la aceste alegeri şi pentru că liderul PSD Olt consideră că denunţătorii au acelaşi statut ca şi cei acuzaţi de fapte de corupţie. Cu toată susţinerea primarilor din Colegiul de Nord, bine pusă în scenă în faţa liderilor de la judeţ, Stănescu a refuzat să-l treacă pe listă. Astfel activitatea parlamentară a denunţătorului Bărbulescu se încheie şi cum spuneam, dispar şi privilegiile. Adică, începând de marţi, dacă procurorii ar avea suspiciuni rezonabile de săvârşire a unor fapte penale de către fostul ales, nu mai au nevoie de încuviinţrea Parlamentului, ci doar de un mandat. Am putea spune că preia ştafeta de la Stănescu, obosit să aştepte în fiecare zi vizita de la şaşe dimineaţa. Totodată, luni Bărbulescu trebue să facă curăţenie. Nu de Crăciun, ci să şteargă toate urmele(n.n. dacă mai există bineînţeles) de plicuri cu bani, planuri de afaceri pe coli A 4,  tablouri, lingori şi tot ce i-a mai dat spre păstrare naşul şpăgar.

Print

2 thoughts on “BĂRBULESCU RĂMÂNE FĂRĂ IMUNITATE! ADIO SEIF CU LINGOURI ŞI ŞPAGĂ!

  1. Pai sa punem de o cheta ? Poate omul nu își mai permite luxul in care trăiește ? Poate nu o avea bani pentru salariile de la FioreBianco? Sau poate bani pentru încălzirea de la Cinema? Sau,cine știe, poate nu-i merge liftul la apartamentul de doua etaje de la Union, ma tot gândesc, asigurare o avea la bolidul de sute de mii de euro? Imi vine sa plâng când îl știu atât de amărât.

  2. Poate se îndură cei de la DNA să-i dea o garsonieră confort lux la Beciul Domnescu, alături de alți turnători și hoți……că de…după faptă și răsplată….atât a știut să facă, atât a făcut……ăsta este succesul fulminant pe care l-a avut în politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!