Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ŞASE NEGRI MITITEI MERG ÎN PARLAMENT! CÂŢI SE MAI ÎNTORC DIN EI?

13. decembrie. 2016

În 2012 oltenii au trimis în Parlamentul României şase deputaţi şi doi senatori din partea PSD Olt. N-au fost zece negrii mititei dar nici n-au ajuns toţi la final. Pe drum doi dintre ei s-au împiedicat la DNA. Şova şi Vâlcov au făcut un scurt popas, preventiv, la Beciul Domnesc. Acuzaţi de fapte de corupţie, cum spuneam-ambii garantaţi de PSD Olt şi votaţi în colegiile din Olt, au rămas fără imunitate după ce procurorii anticorupţie au început urmărirea penală, azi atât Şova cât şi Vâlcov aflându-se sub control judiciar.

Începând de săptămâna viitoare preiau ştafeta noii parlamentari aleşi duminică. De la PSD Olt poporul a ales patru deputaţi şi doi senatori. Oficial nici unul nu are dosar penal pe persoană fizică. Doar suspiciuni rezonabile care se vor concretiza sau nu, asta vom afla cu siguranţă la prima solicitate a procurorilor înaintată Parlamentului pentru încuviinţarea urmăririi penale. La promisiuni sunt meseriaşi. Au avut în 2012 dar n-au dus lipsă nici acum. Şi mai vechi şi mai noi, iar cu autostrada, şi iar cu centura că doar nu-i doare gura: „Dau un exemplu despre care tot vorbim, n-ar trebui să mai vorbim de ea până nu o facem– autostrada Craiova-Slatina-Piteşti. Nu e o sumă enormă, dar nu s-a vrut, nu comentez de ce.” Păi cum aşa domn′ preşedinte?  Ar trebui să mai vorbim, de e să nu mai vorbim?Promisiunea e promisiune, dacă nu e din star gogoaşă de prostit alegătoru ′. Greu de crezut că aşa de tare te poate lovi amnezia încât să uiţi că meritul pentru neonorarea promisiunilor din 2012 este tocmai al partidului tău care până nu demult(n.n. un an de zile) s-a aflat la guvernare. Cert este însă că deja votul s-a încheiat, la fel şi numărătoarea, mandatele sunt stabilite, ramâne acum de văzut doar câţi dintre noii aleşi vor reuşi să-şi ducă mandatul la bun sfârşit şi câţi vor fi cazaţi pe parcurs la Beciul Domnesc.

Între timp social democraţii s-au achitat deja de binecunoscutele mulţumiri pentru votul acordat de alegătorii fideli: „Vreau să le mulţumesc tuturor cetăţenilor judeţului nostru pentru prezenţa masivă la vot, asta înseamnă că cetăţenii judeţului Olt sunt interesaţi pe cine vor trimite în Parlament„(Paul Stănescu). Formalitate îndeplinită!!!

PS. Zicea în 2012 şpăgarul şef autodenunţat – «vă mulţumim şi nu vă vom dezamăgi». Doar şpăgui…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!