Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TICHETU′, CE FACEM CU TICHETU′?!

07. decembrie. 2016

Vedeta campaniei pentru parlamentare este anul acesta tichetu′. Petiţia a fost la locale, s-a dus! Azi e la bătaie tichetul, pe plângeri la BEJ, la BEC, şi dacă mai e timp pe la parchet. Consilierii locali au votat în unanimitate, la începutul lunii septembrie 2016, regulamentul general privind acordarea diverselor ajutoare celor aflaţi în nevoie. Fiecare a înţeles însă ce a vrut, Moţ, având cuţitul a dat tichete cartonate şi ilustrate cu propria-i imagine, Iordache, cu opoziţia, vrea lemne, medicamente, proteze şi ce s-o mai putea. A curs lapte şi miere în CL Slatina înainte de startul oficial al campaniei, Emil şi Andrei discutau prieteneşte întru binele gunoiului din municipiu. Acum e campanie, mai sunt două zile, ultimele gloanţe(n.n. nu contează că sunt oarbe), trag toţi, alegătorii  sunt ţinta, mandatele de parlamentari prada.

Răspunsul la plângerile liberalilor a venit marţi de la Moţ: „Cer public demisia consilierilor locali PNL, pe care în prima fază i-am felicitat pentru că au votat acest proiect de hotărâre pentru cetăţenii Slatinei, iar acum nu sunt în stare să-şi apere deciziiile luate în faţa şefilor de partid „. Miercuri, tot în conferinţă de presă, Iordache a dat replica:  „Singurul slătinean care ne-a cerut demisia este Emil Moţ care din întâmplare este şi primarul Slatinei. Consider în continuare că este o căciulă prea mare pentru nivelul de competenţă al lui Emil, iar ceea ce au făcut cu tichetele poate oricând să capete o conotaţie penală„.

Ar fi de râs dacă circul n-ar fi pe bani! Dar, ca de fiecare dată… turcul(n.n. a se citi slătineanul) plăteşte. Asta e… Ăştia suntem…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!