Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SĂ NU-L ÎNFUNDE PE VÂLCOV, LANGA L-A PUS PE ŞUŞALĂ RESPONSABIL CU DESFUNDATUL CANALIZĂRII! PLATA… ÎN FRUCTIERA DIN V23!

24. noiembrie. 2016

Albul e negru şi roşu s-a făcut portocaliu. Marmota e cu ciocolata şi staniolul iar fostul director al CAO, vărul primar al inculpatului judecat pentru coruptie, Vâlcov Darius Bogdan se umple de penibil la fiecare audiere în instanţă. Deocamdată, oficial, doar în calitate de martor.

După ce la ICCJ aproape că l-a declarat pe şpăgarul Piccaso regele neîncoronat al Coronei, la Tribunal, lovit de amnezie, a uitat complet de şpăgile pe care vărul le încasa. Suşală nu colecta şpaga, nici nu o număra, nici nu organiza grupul cum îi dicta liderul, aşa cum arată procurorii în rechizitorii, cum reiese, negru e alb, din discuţiile ambientale ale pulifricilor şi mai mlt cum însuşi fostul şofer recunoaşte. Azi Langa şi aduce aminte doar de nişte pungi, dar nu pline cu bani ci cu haine murdare. E drept, şi banii erau la fel de mrdari, a fost spălaţi şi ei atât la Spotless dar şi prin celelalte afaceri. Cm spuneam, nu ştie de sacoşele de bani plimbate inclusiv prin cimitir, nici de miliardele ce i se numărau sub privire, singurii bani pe care i-a văzut au fost cateva milioane lei vechi dintr-o… fructieră, pentru Şuşală care venea, ce să vezi, să desfunde… canalizarea!

Îl cunosc pe Lucian Şuşală de aproximativ 10-12 ani, iar în perioada în care am locuit în apartamentul din Slatina acesta venea periodic pentru a lua sau a aduce haine de la spălătoria pe care o administra. Hainele erau ale vărului meu. Nu am văzut să aducă şi altceva, ştiu că pentru aceste servicii de curăţătorie a hainelor vărul meu îl plătea, îi lăsa banii într-o fructieră, câte două-trei milioane lei vechi. Nu făceau concedii împreună, nu erau aşa prieteni. Ştiu că Şuşală se ocupa de curăţarea hainelor şi diverse comisioane care priveau tot treburi casnice. O dată a venit să desfunde canalizarea de la baie”, a spus Langa.

Aceeaşi variantă a încercat-o şi la audierile de la DNA însă nu a reuşit să-i convingă ci dimpotrivă l-au trimis la testul poligraf pe care vărul Langa l-a… picat bineînţeles. „Răspunsurile martorului au provocat modificări specifice comportamentului simulat. Concluzionând, reţinem că martorul Langa Bogdan a fost nesincer atunci când a declarat că nu l-a văzut pe Şuşală Lucian, în cursul anului 2004, în momentul în care a numărat o sumă considerabilă de bani aflată într-o geantă de voiaj”, se arată în rechizitoriul DNA. Până când se vor finaliza disjungerile, vărul Langa şi ceilalţi pulifrici care azi au ales să urmeze aceeaşi cale care i-a adus la DNA şi să facă scut în jurul liderului, sunt liberi să-şi facă numărul în instanţă. E permis şi teatru ieftin, pentru că, zicea Timofte… „fiecare îşi păzeşte pielea, la o adica, când vezi că toată lumea fuge în stanga, în dreapta, se debaraşează de tine ca de o masea stricată la o… la o chestie de asta”.

Print

One thought on “SĂ NU-L ÎNFUNDE PE VÂLCOV, LANGA L-A PUS PE ŞUŞALĂ RESPONSABIL CU DESFUNDATUL CANALIZĂRII! PLATA… ÎN FRUCTIERA DIN V23!

  1. Domnilor dumneavoastra stiti cine a facut jocurile celor cu spaga pe la tribunal ? Daca nu stiti va spun eu. Laza Elena. Eaa facut din umbra tranzactiile cu terenuri la judecatorii care iau scapat copilulde puscarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!