Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LA BARON LA POARTĂ, E-O PISICĂ… MOARTĂ!

15. noiembrie. 2016

Marţi, trei ceasuri rele, n-a trecut pisica… calea, a coborât baronul de la Consiliul Judeţean pân′ la Judecătoria Slatina, acolo unde a avut loc un nou termen în procesul în care, în decembrie 2014, procurorii  PCA Craiova l-au trimis în judecată pentru ucidere din culpă. După un lung şir de amânări şi după ce la termenul precedent apărătorii inculpatului au solicitat readministrarea probatoriului în cauză,  au fost audiaţi primii trei martori. Este vorba de un şofer care a depăşit atelajul în care se afla victima cu doar câteva minute înaintea producerii accidentului, unul din poliţiştii sosiţi la faţa locului şi un alt participant la trafic sosit la faţa locului la aproximativ 10 minute după eveniment. Era întuneric, drumul neiluminat, căruţa încărcată cu lemne, câteva aspecte ce par destul de clare atât pentru inculpat cât şi pentru procuror şi judecătorul de caz. Rămâne totuşi o mare dilemă, neelucidată la acest termen, care a dat ceva bătăi de cap tuturor părţilor: luminiţa de la telefonul unuia din pasagerii din căruţă. Era ledul sau lanterna telefonului? Era ecranul sau ledul? Da′ cât ţinea telefonul încărcat, a ridicat problema apărătorul inculpatului, încât a văzut ledul aprins chiar şi poliţistul, după finalizarea cercetărilor la faţa locului, la cca două ore?! Era telefon vechi da cu baterie bună, care ţine încărcat şi o zi, a opinat martorul. Ledul a fost consemnat în declaraţiile martorilor. O dată şi încă o dată la solicitarea avocaţilor. Şi, pentru siguranţă, tot cu ledul a fost şi apărătorul firmei de asigurări, care a ţinut să se facă precizarea că nu a  fost lanterna telefonului.

Deloc întâmplătoare acestă discuţie în jurul deja celebrului „led” acesta fiind singura sursă de semnalizare a atelajului şi de ce nu chiar cheia soluţiei finale. Însă, dincolo de „led”, nici pisica nu e de neglijat. Pentru că, la baron la poartă e-o pisică! Foştii parteneri de ieri, azi au descoperit, nu apa caldă, ci procesul lui Oprescu pe portalul Judecătoriei Slatina. Şi-au venit, nu să-l mediatizeze, deocamdată încearcă cu pisica peste gard. Poate, poate iese ceva, măcar la CAO dacă listele s-au închis. Rămâne de văzut dacă pisica dă rezultate! Sau e şi ea moartă?!

Print

One thought on “LA BARON LA POARTĂ, E-O PISICĂ… MOARTĂ!

  1. Era mort de beat pisam-as pe el de sâsâit ordinar! Umbla numai praf cacatul…acum s-a dat la fund, macar nu-l mai vedem toata ziua la muia aia belita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!