Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GRUPU’ ORGANIZAT S-A REACTIVAT!!!

03. noiembrie. 2016

Faceţi poze cu elefantu′. Cele cu maimuţa sunt deja out of date! S-a dat startul campaniei(n.n.l-au furat, dar astea deja devin detalii). Luaţi cu lămâie! A început acum şi se termină în decembrie. Pentru cetăţeanul- nu turmentat- scârbit de politiceni pare o veşnicie, pentru social democraţi e prea scurt timpul să faci din nimeni deputat.Baronu′ l-a impus, dar de aici până în Camera Deputaţilor e drum lung.

Greu la deal cu boii mici pentru că ergoterapia nu te recomandă. Nici cu terapie ocupatională nu aduni voturi pentru un mandat. Aşadar, se impune mobilizarea totală a activului de partid. Să te cosmetizeze, să-ţi creioneze speech-ul ca tu să vorbeşti după dictare, urmând acelaşi model de la locale când pe agendă notai în detaliu, cu ortografie inclusă, gândurile baronului. Plus că ai nevoie şi de galerie, dar nu în ultimul rând cei mai importanţi sunt postacii gata să-i hulească de la primul post pe cei ce îndrăznesc să-ţi arate bubele(n.n. slavă Domnului sunt multe necunocute încă publicului larg).

El l-a făcut pe Moţ( n.n.aşa a consemnat când  şi-a luat interviu!), acum îl face şi primaru′ pe el. E obligat! Louie, regele maimuţelor, responsabil pe hârtie cu d′ale urbanismului, e şi el în coloană, să fie la număr cât mai mulţi plimbaţi ca ursii prin iarmaroc să se vadă grupu′ organizat de la ferestre. Dacă mai pui la calcul că în rândurile asistenţei găseşti nume consacrate în rechizitoriile DNA, aproape că e gata mandatu′. Vorbesc imaginile şi-l ilustrează, printre alţii şi pe cel  prin care Bărbulescu a înfiinţat firmele de casă din şpaga de la Vâlcov. Numele lui Bogdan Chiosan apare în referatul DNA, atunci când complicii lui Darius Vâlcov vorbeau de contracte. „Păi, da! Da’ nu, a zis că e scris la fiecare așa cum le-a pus ăsta, Chiosan, că el i le-a dat. Așa, cu spatele, așa. Eu am pus X unde să semnezi. Sunt întoarse unde să semnezi tu. În mod normal tre’ să întorci filele”, spunea Timofte, unul dintre complici. Ce poţi să ceri mai mult decât să îl ai în prejmă pe prietenul lui Ghenciu(n.n. la Tribunal, în calitate de martor denunţător, Ghenciu a venit însoţit de prietenul Bogdan), omul cu lichidităţile! Să curgă… zicem! Ca-n vremurile de odinioară.

Bani să fie, şi campanie să fie, că în rest,trag tare social democraţii să-l facă şi pe Iancu deputat! A defilat el preşedintele Stănescu cu” echilibrul”, da′ administratorul lui Oprescu ajunge parlamentar doar cu voturi. Alea adunate de partid că el… de unde nu-i, nici dumnezeu nu cere!

Print

One thought on “GRUPU’ ORGANIZAT S-A REACTIVAT!!!

  1. Acest infractor-chiosan bogdan-va ajunge carand la beci. Implicat doar in mismasuri nelegale, un semidoct aflat in vizorul DNA, nu are cum sa scape. Pacat ca jigniti maimuta comparand-o cu chiosan sau iancu. Astia sunt hipopotami din aia balosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!