Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MARKETING: «CUM SĂ TRUCHEZI O LICITAŢIE» BY INCULPAT STANA ANDRONIA LUANA MIHAELA!

20. octombrie. 2016

Director  a pus-o Vâcov, director e şi azi! Pentru că, nu-i aşa, continuăm împreună. Să construim sau să ne menţinem în funcţii plătite din aceiaşi bani publici jecmăniţi vreme de 10 ani. Ce contează că eşti inculpat trimis în judecată, acuzat de fapte de corupţie. Sau cât cântăreşte faptul că procurorii te acuză că ţi-ai îndeplinit atribuțiile de serviciu cu încălcarea legii. Din funcţie nu se lasă dusă. Şi nici n-o duce nimeni nu pentru că ar fi cumva cu moţ ci pentru că… e personal contractual şi nu funcţionar public. Cu greu miercuri, după ce procurorii DNA au dat publicităţii comunicatul cu pricina, lui Stana i-au fost luate atribuţiile de director interimar al CSM Slatina. E însă în continuare director de marketing în cadrul aceleaşi instituţii aflată în subordinea Primăriei Slatina. Marketing aşadar, la CSM şi în Primărie căci cineva trebuie să-l ajute şi pe vicele Vâlceleanu să compună programele şi expunerile de motive pe cultură(n.n. cum s-a întâmplat marţi că doar cine ştie mai bine, după Vâlcov şi Prina, dacă nu Mihaela Stana cum e cu „Slatina, dragostea mea”).

Pentru ce merite deosebite a rămas fosta viceprimăriţă în picioare de la Păunescu, la Vâlcov, Prina şi azi Moţ, arată procurorii anticoruţie.

Astfel, în dosarul terenului cu care a fost cadorisit soţul fostei şefe a Tribunalului Olt, inculpata STANA ANDRONIA LUANA MIHAELA a avut un rol deosebit de important.  În calitate de director executiv al Direcției Administrarea Domeniului Public și Privat, alături de inculpata Pătru Mirela a semnat referatul cu propunere de promovare a proiectului de hotărâre privind vânzarea terenului, având reprezentarea că terenul nu va fi atribuit în condițiile unei proceduri legale și transparente de vânzare și că va fi vândut la un preț mult sub valoarea sa reală. Pentru că treaba începută de Stana trebuia dusă la capăt fără „erori”, cele două inculpate au făcut bineînţeles parte și din comisa de evaluare a ofertelor. S-au făcut că plouă în faţa neregulilor din ofertele depuse de Marinescu Iuliu Severus și un apropiat al acestuia, deşi ele conțin, spun procurorii,  informații evidente din care rezulta că s-a acționat în mod clar pentru denaturarea licitației și asigurarea cumpărării terenului la un preț cât mai mic.

Licitația publică din 25 noiembrie 2011 a fost  organizată doar pentru o aparență de legalitate, câștigătorul fiind cunoscut dinainte(n.n. după acelaşi model ca şi SC Aceti, alte zeci de terenuri din Slatina, punctele termice, afaceri despre care am consemnat de-a lungul timpului şi care azi, rând pe rând primesc confirmarea din partea organelor abilitate!). Tot în vederea favorizării intereselor soţului fostei judecătoare, inculpata Stana  nu a prevăzut expres în contractul de vânzare cumpărare autentificat la notar clauzele stipulate în caietul de sarcini anexă la Hotărârea Consiliului Local al municipiului Slatina prin care s-a aprobat vânzarea terenului. Prin aceasta i s-a asigurat cumpărătorului un folos material injust chiar și în condițiile în care nu-și îndeplinea integral obligațiile privind edificarea unei construcții prezentate în oferta de participare la licitația publică, situație în care terenul ar fi trebuit să reintre în proprietatea Primăriei Slatina, fără restituirea prețului plătit.

Concluzia, una mai mult decât grăitoare, ar trebui probabil citită şi recitită azi de actuala conducere a Primăriei Slatina, cea care şi-a dat girul pentru ca inculpata Stana să ocupe o funcţie de conducere la CSM Slatina(n.n.la pachet,de ceva vremea, fratele acesteia este salariat al CAO!):«în calitate de director executiv al Direcției Administrarea Domeniului Public și Privat, și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu cu încălcarea legii!» O recomandă aşadar… talentul: cum să truchezi o licitaţie şi să vinzi din patrimoniul  municipiului!

În rest Stana e bine, candidează la parlamentare. Din partea ALDE Olt cu toată dragostea, locul 4 Senat!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!