Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PNL OLT,LA PARLAMENTARE CA LA LOCALE: ALTFEL DE POLITICĂ… FRATELE MEU!

16. octombrie. 2016

Dacă la social democraţi s-a definitivat într-un final lista pentru parlamentare(n.n. pe surse deocamdată), la liberali situaţia e… ca de obicei.

La parlamentare la fel ca la locale, pentru că PNL Olt este condus de acelaşi preşedinte Ştirbu, pus interimar. Au fost atuni, Brătoi, Bălaşa, Căruntu şi Buliteanu. Patru pentru Primăria Slatina, toţi doritori, toţi în sondaj şi toţi patru cu aceleaşi garanţii din partea interimarului. L-au crezut până când, rând pe rând aceiaşi patru au înţeles cum se trag sforile şi-au tăiat-o care în ce parte au putut. Brătoi a plecat să continue să construiască cu Moţ, Buliteanu s-a dezis de liberali, Căruntu s-a retras  din peisaj, a rămas Bălaşa candidat. Cu mici întreruperi graţie aceluiaşi lider care din când în când mai „calibra” sondajul ba cu Iordache, ba cu alţi doritori.

Istoria se repetă azi. Ştirbu nu refuză pe nimeni! Doar faptul că este numai un loc 1 atât la Senat cât şi la Camera Deputaţilor îl încurcă… puţin. E singurul inconvenient să nu-i iasă jocurile. În rest după ce i-a promis Siminicăi Mirea prima poziţie la Senat în schimbul renunţării la funcţia de copreşedinte, astfel încât el să rămână liderul, cu acelaşi loc l-a ofertat şi pe Costel Moisescu. Aşadar, doi pe-un loc, aceeaşi promisiune amândurora, „altfel de politică, fratele meu”, cum grăieşte Ştirbu. Că doar d′aia stă  la Capitală, să tragă sforile, şi… pe sfoară pe cei care au timp să-l creadă. La fel stau lucrurile şi la Camera Deputaţilor. Deschizător de listă fix el, liderul, pe loc eligibil bineînţeles. După el… potopul. Că i-a promis şi lui Vasile de la Studina, şi lui Teoosescu de la Balş şi… care ′or mai fi. Aşadar, până la această oră, la PNL Olt „nişte unii” vor să fie parlamentari, alţii se visează deja şi… rămâne de văzut cine va candida!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!