Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

RESTART: DUPĂ DNA S-A CONCRETIZAT ŞI DIVORŢUL! LAVINIA SANDRU:”ŞI EU ŞI DARIUS AM DECIS… FIECARE CU VIAŢA LUI!”

09. octombrie. 2016

Mult trâmbiţatul divorţ dintre Darius Vâlcov, reţinut de procurorii DNA în martie 2015 pentru mai multe fapte de corupţie, şi Lavinia Şandru s-a produs la începutul acestui an.

Și eu, și Darius, am decis, în urmă cu mai mulți ani, să o luăm de la capăt, dar fiecare cu viața lui. Am divorțat la începutul acestui an, dar trăiam de mult timp separat. Sunt convinsă că, atunci când doi soți nu se mai înțeleg, pot deveni, separați, prieteni, în loc să rămână împreună dușmani. Avem împreună o fiică pe care o iubim enorm. Este cea mai mare reușită a noastră, dar ea este, acum, singurul punct comun pe drumurile care s-au despărțit definitiv pentru mine și Darius

Când Darius Vâlcov a fost arestat, fiind acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită, Lavinia Şandru a fost învinuită că ştia de afacerile lui, dar şi de colecţia impresionantă de tablorui confiscată de procurori. Prezentatoare TV a precizat că, deşi Darius Vâlcov este soţul ei şi tatăl fetiţei sale, ea nu se va lăsa influenţă de acest lucru şi că va încerca să îşi facă meseria de jurnalist cât poate de bine. Lavinia Şandru, a lăsat să se înţeleagă încă de la acea vreme că nu mai forma un cuplu cu Vâlcov de ceva vreme, însă nu divorţaseră oficial: „Darius Vâlcov este soțul meu și tatăl fetiței mele, prin urmare nu are cum acest lucru să nu mă afecteze, dar pentru că sunt jurnalist, consider că e normal să le propun și această temă de discuție invitaților mei. Eu nu am să comentez nimic, eu nu am să zic nimic indiferent ce vor zice ei, nici da, nici ba, pentru că nu vreau să influențez cu nimic mersul lucrurilor în justiție.”

 Astăzi, deja fosta soţie a lui Vâlcov, recunoaşte atât divorţul cât şi o nouă relaţie:  Trebuie să avem curaj s-o luăm de la capăt când înțelegem că am greșit drumul. În plan personal, eu am început o viață nouă alături de un om care mă face fericită și așteptăm împreună cu emoție primul nostru copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului. În plan profesional, mi-am restartat de câteva ori viața, renunțând la presă pentru politică, apoi renunțând la politică pentru presă, deși nimeni nu credea că voi face față schimbărilor, nici în primul, nici în al doilea caz„.

Cei doi s-au căsătorit în 2005 când Darius Vâlcov se afla la primul mandat de primar al Satinei, iar naşi de cununie au fost Cozmin şi Gabriela Guşă.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!