Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

IVAN S-A POZAT CU CIOREI AL LU′ TOMA. MAI BINE ÎŞI POZA DEMISIA DE LA SPITALUL SCHITU!

06. octombrie. 2016

Mândria PSD Olt, reţinut, eliberat după 24 de ore şi trimis în judecată pentru delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi evaziune fiscală, s-a scos pe sine în presă. Are cu ce să defileze, benefic pentru imaginea social democraţilor, rezultate notabile: şi-a însuşit prin retragere din contul acestei asociaţii suma de 803 946 de lei, a încheiat convenţii civile cu jucătorii de fotbal în scopul diminuării cuantumului obligaţiilor fiscale către bugetul general consolidat, şi, ulterior, a beneficiat de rambursare de TVA în cuantum de 126 334 lei. Are aşadar toate atuurile să reprezinte PSD Olt, un adevărat „magnet” pentru partid mai ales în pragul parlamentarelor, în plină campanie de strângere e semnături de susţinere! Şi pentru toate aceste merite deosebite a ieşit în conferinţă.

În dreapta cu Ciorei Cosmin, candidatul lu′ Toma de la locale. C-a plecat nea Tomiţă la Dolj să mai iasă şi el senator o dată dar s-a dus cam singur. Ce-a rămas a luat Ivan! Lovitură nu glumă! 3% pe partid, nu pe persoană fizică! Să fie la număr, doar primează cantitatea, calitatea o dă finu′ trimis în judecată, Ivan Ionuţ!

P.S. Dacă-şi prezenta demisia de la Schitu unde este menţinut în continuare director economic de naşu′ Oprescu în pofida faptelor de corupţie de care este acuzat, sau chiar din TSD Olt- organizaţie al cărei preşedinte este, făcea Ivan un mare bine banului public şi chiar PSD-ului!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!