Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SE REORGANIZEAZĂ GRUPUL: BĂRBULESCU,FINU′ DENUNŢĂTOR ÎŞI POATE VIZITA NAŞU′ ŞPĂGAR!

05. octombrie. 2016

La Înalta Curte de Casaţie şi Justţie continuă audierile martorilor în dosarul în care Vâlcov, Prina, Tomescu şi Şuşală au fost trimişi în judecată pentru traficul de influenţă, falsul în înscrisuri sub semnătură privată, infracţiunea de spălare de bani şi infracţiuni de evaziune fiscală. După ce săptămâna trecută a încercat să convingă judecătoarea de la Tribunalul Olt că „s-a întâlnit doar de două ori cu domnul Vâlcv… în locuri publice„, la termenul de marţi, Dorina Barbu(n.n. actualul patron al hotelului lui Vâlcov, conform noului contract încheiat în primăvara acestui an între Fundaţia pentru Tineret şi City Hotel & Lounge Srl) a avut aceeaşi poziţie şi la ICCJ, la fel de diferită de cea de la DNA.

Tot la termenul de marţi instanţa a modificat conţinutul măsurii controlului judiciar în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Vâlcov Darius Bogdan. Vârul Langa şi finul denunţător Bărbulescu nu mai au interdicţie să ia legătura cu Vâlcov. Aşadar deputatul Bărbulescu bucurându-se în continuare de imunitate ar putea să îi păstreze iar seiful lui Vâlcov(n.n. dacă vrea să-şi banii din afacerile încă prospere, mita nu mai curge…), sau să-i însoţească pe Oprescu şi Vâlcov în plimbările rgulate de week-end,  iar cu vărul Langa, inculpatul Vâlcov poate sta la poveşti în apartamentul din V23, ca în vremurile bune.

Conţinutul măsurii controlului judiciar a fost modificat şi la inculpatul Şuşală Lucian Petruţ în sensul înlăturării obligaţiei impuse acestuia de a nu comunica cu martorul Romeo Roşoga Cristian, administrator al SC Aceti.

Solutie: „Modifică conţinutul măsurii controlului judiciar în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Vâlcov Darius Bogdan în sensul înlăturării obligaţiei impuse acestuia de a nu comunica cu martorii Bărbulescu Daniel Ionuţ şi Langa Bogdan Graţian. Modifică conţinutul măsurii controlului judiciar în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Şuşală Lucian Petruţ în sensul înlăturării obligaţiei impuse acestuia de a nu comunica cu martorul Romeo Roşoga Cristian. În baza art. 362 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 208 alin. 5 Cod procedură penală, menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpaţii Vâlcov Darius-Bogdan, Prina Minel Florin, Şuşală Lucian Petruţ, Timofte Petre Bogdan şi Tomescu Constantin Cristian.”

Iată, aşadar, cum membrii GRUPULUI se… reorganizează!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!