Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MIŞU NIŢĂ, DE LA PSD SAU ALDE, PARLAMENTAR SĂ FIE!

03. octombrie. 2016

Mişu Niţă mai ceva ca părintele Burducea. Când cu steaua, când cu crucea, când cu ALDE când cu PSD, numai parlamentar să iasă.

Ce mai freamăt, ce mai jale de două săptămâni că nişte unii de la ALDE Olt vor să-l lase pe tuşe, să nu-l nominalizeze candidat la Cameră cum îi era dorinţa. Strigături şi bocete că tocmai el, valoare de valoare să piardă locul pe listă pentru odrasla primarului de la Dobrun. El carele a votat  pentru tăierea pensiilor si salariilor, el care s-a abţinut la vot în cazul  proiectului privind confiscarea averilor infractorilor, semnatar al Proiectului privind pensiile speciale pentru parlamentari, şi tot el care a votat împotriva opririi defrișărilor din România şi s-a opus cererii DNA de urmărire penală a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea în cazul morții polițistului Bogdan Gigină. Tocmai el, prezent în aproape toate topurile RU-ŞI-NI-CĂ, să fie lăsat fără mandat.

Dar nu l-a lăsat la greu ALDE Ciugulea şi l-a nominalizat, la sfârşitul săptămânii trecute, oficial, candidat. Primul pe listă la Camera Deputaţilor se arată în comunicatul de presă remis redacţiilor. Dar nu-l mulţumeşte steaua. Vrea şi crucea. Iar pentru asta a purtat discuţii cu liderii PSD Olt. Ar fi bun şi locul 5 la Cameră, având în vedere că numele candidatului de pe  4 e încă în aşteptare(n.n. o fi unul, o fi alta, social democrat sau transferat…, liderii ştiu!!!). Până la depunerea candidaturilor mai e vreme. Deocadată, azi, după ce a ieşit din seiul PSD Olt, Niţă a rămas candidat ALDE Olt. Mâine nu se ştie…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!