Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

AGAMIŢĂ BĂRBULESCU: SOCRUL CU SEIFUL, GINERELE CU LOBBY-UL!

02. octombrie. 2016

Pe ultima sută de metri a mandatului de deputat, calitate pe care pare că are şanse zero să o redobândească din această toamnă, Bărbulescu cel trimis de cetăţenii de pe Colegiul 2 să le reprezinte interesele, face loby fix pentru Hidroserv Satina. Fără nici o legătură bineînţeles cu socrul său Ion Rotaru care semnează ca şef de ani de zile ştatul de plată al societăţii în cauză(?!), acelaşi care a acceptat, bazat pe imunitatea ginerelui, să păstrezeze în locuina sa seiful lui Vâlcov în care periodic pulifricii depozitau şpaga.

„BĂRBULESCU DANIEL-IONUŢ a denunţat faptul că în cursul anului 2011 Darius Vâlcov i-a cerut să păstreze în locuinţa unde îşi avea domiciliul, situată în Slatina, str. Basarabilor nr. 91, un seif. Acesta a fost adus în locuinţă de către ŞUŞALĂ LUCIAN, un apropiat al acestuia, iar motivul pentru care i s-a cerut să păstreze seiful în locuinţa sa, a fost acela că, având în vedere calitatea de deputat a denunţătorului, domiciliul nu putea fi percheziţionat fără un aviz prealabil din partea Camerei Deputaţilor. Începând cu luna iunie 2012, când împreună cu soţia sa s-a mutat de la adresa sus menţionată, seiful a rămas în imobil, care a fost locuit în continuare de socrul său, ROTARU ION, de la care a aflat că ŞUŞALĂ LUCIAN şi VÂLCOV BOGDAN DARIUS au mai accesat seiful.”(rechizitoriu DNA)

 Societatea în cauză s-a confruntat în ultimii ani cu diverse probleme însă până acum cei direct afectaţi au fost salariaţii, pălmaşii şi nu şefii. Bărbulescu, deşi parlamentar a fost lipsit de reacţie în martie 2013 când aproape 60 de angajaţi ai Hidroserv Slatina au pichetat Prefectura Olt, încercând să tragă un semnal de alarmă cu privire la incertitudinile din instituţie. A rămas imun în faţa solicitărilor de la acea vreme a salariaţilor: “Vrem să ne păstrăm locurile de muncă, nu altceva, să avem ce pune pe masă la familii, acasă. Vrem să muncim, nu să cerşim. Ne-au fost afectate deja drepturile salariale cu 20 %, ni s-au tăiat din sporuri, ni s-a scurtat programul săptămânal de muncă în sensul că muncim doar patru zile faţă de cinci câte aveam înainte, şi, deci, asta înseamnă şi bani mai puţini.” Fără reacţie a fost parlamentarul şi în noiembrie 2011, când, deputat de Slatina fiind, era arătat cu degetul de mai mulţi angajaţi trimişi obligatoriu la teatru de directorul de la acea vreme, Vladu(fost coleg al lui Darius Vâlcov), la piesa ,,Măgura”(n.n. 18 noiembrie) pusă în scenă la Centru Cultura Eugen Ionescu(vezi http://www.concretinolt.ro/actualitate/hidroserv-lucreaza%E2%80%9D-pentru-centrul-cultural-eugen-ionescu/).

Azi însă, Bărbulescu face interpelare la ministrul Energiei. La solicitarea cui vrea el…

La solicitarea sindicatelor reprezentative la nivel de Hidroserv Slatina, Luni am adresat o interpelare Ministrului Energiei, al carei text il redau mai jos(…)

Sau fiecare îşi alege…

„Domnule Ministru,

Am fost sesizat la cabinetul parlamentar de salariati ai Hidroserv Slatina cu privire la starea actuala a acestei societati comerciale de stat.”

Print

3 thoughts on “AGAMIŢĂ BĂRBULESCU: SOCRUL CU SEIFUL, GINERELE CU LOBBY-UL!

  1. Oligofren, e puțin spus…….dar nu de oligofreni avem nevoie la CAO…….trebuie să fie cel puțin la fel ca el cei care vor să-l pună acolo……ce știe să facă?

  2. Probabil că mă-sa i-a scris vorbele, altă oligofrenă parvenită care vrea cu orice preț să-l vadă director pe undeva, nu contează pe unde, dar să fie director…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!