Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

UITE CINE VREA SĂ PUNĂ MÂNA PE HOTELUL LUI VÂLCOV!

28. septembrie. 2016

Dacă n-ar fi din şpagă, dacă n-ar fi din bani publici ar fi de răs declaraţiile unui din martorii citaţi miercuri în dosarul de la Tribunalul Olt în care Vâlcov este judecat pentru luare de mită. Una din duduie care au administrat afacerile lui Vâlcov, Barbu Dorina a prezentat azi în faţa instanţei o varianţă nouă a parcursului său la City Hotel, cu mult diferită de cea relatată a DNA.

 Cum aţi ajuns să lucraţi la City Hotel?

„M-am întâlnit cu domnul Vâlcov în martie 2013,  într-un loc public, pe care îl cunoşteam de mult, era primar, şi i-am zis că vreau un loc de muncă. Mi-a spus că va deschide un hotel şi să merg acolo să vorbesc cu Timofte şi Şuşală”, a fost prima variantă de răspuns. Cea de-a doua, ce-i drept la câteva minute distanţă, a sunat altfel: „Am auzit că se deschide un hotel, am vorbit cu domnul Şuşală şi mi-a spus să aştept. A lucrat o lună ca designer timp în care am fost plătită de Şuşală cu 2.500 lei. Apoi domnul Şuşală mi-a propus să înfiinţez o firmă(SC City Hotel & Lounge Srl) să administrez hotelul. Am fost cu domnul avocat Chiosan, am înregistrat societatea iar în iunie 2013 am închiriat de la SGV, în care am înţeles că erau mai mulţi acţionari- Mocanu, Vâlcov şi Ramba.” Ultima întrebare pe aceeaşi temă, a primit şi a treia variantă de răspuns: „Domnul Vâlcov m-a desemnat  să ma ocup de hotel”.

Greu de explicat, lesne de înţeles direcţia spre care încearcă să se îndrepte cea care ieri primea 3.000 lei pentru prestaţiile sale, azi se vrea patroană la City Hotel.

De când i-a cerut un loc de muncă, duduia spune că nu sa mai intersectat cu inculpatul Vâlcov până la finele lui 2014, la petrecerea organizată de sora acestuia chiar la City: „M-am întâlnit cu domnul Vâlcov la un eveniment al surorii dânsului pe care l-am organizat la hotel şi atunci mi-a spus că nu mai este în SGV”.

O cu totul altă variantă a relatat în 2015, în faţa procurorilor anticorupţie,  Barbu Dorina. L-a contactat pe Vâlcov, s-a reîntâlnit cu Vâlcov, i-a propus Vâlcv şi i-a cerut Vâlcov.

„În primăvara aceluiaşi an, l-am contactat din nou pe VÂLCOV DARIUS BOGDAN şi l-am întrebat dacă mai este valabilă oferta cu locul de muncă, iar acesta mi-a spus să-l contactez pe ŞUŞALĂ LUCIAN PETRUŢ. După aproximativ două luni de când mi-am început activitatea, m-am întâlnit cu VÂLCOV DARIUS BOGDAN, care mi-a propus să administrez hotelul, eu fiind de acord. Acesta mi-a cerut ca administrarea să fie efectuată printr-o societate comercială, condiţia pusă de mine fiind ca această societate să fie nou înfiinţată. Astfel, VÂLCOV DARIUS BOGDAN mi-a spus să înfiinţez o societate pe numele meu.”

În ceea ce-l priveşte pe Ghenciu, martora îl acuză pe acesta că a vrut să o îndepărteze de la conducerea hotelului oferindu-i bani şi chiar ameninţând-o. În timp ce Ghenciu declară că după întâlnirea cu Vâlcov, conform înţelegii a dat o parte din bani, respectiv 260.000 lui Şuşală şi 90.000 lei lui Barbu Dorina, aceasta  din urmă deşi a susţinut în instanţă că nu mai ştie ce sumă a primit de la Ghenciu, ştie sigur că nu erau 90.000.

” Nu ştiu de ce mi-a dat banii. A venit la mine în birou. Nu ştiu câţi erau da sigur nu erau 90.000. Erau pentru mşină. De fapt eu nu aveam maşină, mi-a spus că imi dă el maşină, apoi i-am dat banii înapoi upă o lună de zile şi i-a spus că mi se pare are preţul maşinii!”

Aşadar, scapă cine poate şi fiecare rămâne cu ce poate!

Print

One thought on “UITE CINE VREA SĂ PUNĂ MÂNA PE HOTELUL LUI VÂLCOV!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!