Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ORDIN PE UNITATE LA PSD OLT: PAUL STĂNESCU SENATOR, FRATELE ALEXANDRU DEPUTAT!

18. septembrie. 2016

Stănescu nu se dezice: FAPTELE VORBESC!

A renunţat să mai candideze pe lista de consilieri judeţeni, nu pentru că n-ar mai fi fost interesat de funcţii publice, ci pentru că vrea… altceva. După modelul şpăgarului Picasso, care a renunţat la mandatul de primar doar pentru a ajunge într-o poziţie care să-i permită atât continuarea afacerilor cât mai ales punerea la adăpost a matrapazlâcurilor penale (n.n. vezi imunitate, promisiunile de „rezolvare” cu şeful de la Antifraudă, etc), Paul Stănescu vrea acum senator. Primul pe listă, mandat garantat de aparatul de partid care pentru peşedintele suprem se pregăteşte deja să ia startul campaniei electorale.

Şi ce dacă în precampania pentru locale Stănescu s-a ferit să spună că va candida la parlamentare, dând de înţeles opiniei publice(n.n. dacă cineva a pierdut vremea dând crezare vorbelor sale…) că este… indecis. Şi ce dacă tot public a anunţat că fratele său nu va mai candida. A fost doar o declaraţie: ″Am spus-o de mult că nu mai candidez la Consiliul Județean. Probabil voi candida pentru un mandat de parlamentar dar încă nu m-am hotărât. Să vedem. Sigur însă voi rămâne președinte al PSD până în 2019 sau 2020 au când o fi. Fratele meu nu mai vrea să candideze. Cu tata e mai greu″.

Încă dinainte de creionarea listelor pentru parlamentare, două locuri(1- Senat, 3- Camera Deputaţilor) erau rezervate fraţilor Stănescu. Cum ne-a obişnuit deja, liderul PSD Olt nu vrea doar pentru el. Funcţii călduţe şi pentru cei de acasă- vezi istoria familiei: Stănescu Paul- preşedinte CJ Olt,  tatăl Constantin primar la Vişina, fratele Alexandru deputat, fiul Ştefan, şeful GAL-urilor din Olt, nepotul Alex de pe terenul de fotbal, consilier în Ministerul Agriculturii. Fără comentarii, locuri eligibile, ordin pe unitate, activul s-a executat!

P.S. Remember: Şi Vâlcov (n.n. cu dosarele la purtător) a vrut să joace în altă ligă şi-a ajuns fix la Beciul Domnesc!!!

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!