Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PRINA ŞI GHENCIU- DISCUŢII DE TAINĂ CA ÎN VREMURILE BUNE

13. septembrie. 2016

Între ei corupţii, denunţători şi inculpaţi, uniţi în continuare în numele afacerilor care i-au consacrat. După ce la termenele anterioare Vâlcov a ceut dezlegare de la judecătorii ICCJ să poată socializa cu fina Andra Bărbulescu (n.n. nu şi cu finul, ambii denunţători de seamă, păstrători de seif şi nu numai), solicitare ce i-a fost aprobată a venit rândul lui Prina, celălalt inculpat, să-şi reia legăturile cu pulifricii colaboratori de marcă în perioada în care a fost primarul Slatinei cu bugetul public pe mână. Deşi i-au respins cererea de revocare a controlului judiciar, judecătorii i-au permis lui Prina să i-a legătura de acum înainte cu Ghenciu, pulifriciul cu lichidităţile. Oficial, până la această dată, Ghenciu este doar martor denunţător, unul care, odată ajuns la DNA şi-a adus subit aminte întreaga istorie a grupului infracţional. Bineînţeles toate detaliile care-i privesc pe alţii. Despre cum Ghenciu a pus mâna pe contractul cu pieţele şi despre cum sunt „exploatate”, nici despre Anteko şi contractele obţinute spre exemplu de la ANIF şi multe alte afaceri în care pulifriciul care se dorea chiar patron de hotel a fost parte, n-a suflat o vorbă. Dar cu siguranţă aceste chestiuni nu sunt un secret pentru procurori, având în vedere că drumurile lui Ghenciu în faţa organelor abilitate pare că sunt din ce în ce mai dese în ultima vreme(n.n. chiar ş în perioadă  concediu…). 

Un alt martor la care a primit dezlegare Prina este  Loredana Minodora Țiganu, administratorul din acte al SC Cafmin, nimeni alta decât cumnata afaceristului Cristian Tomescu. Cum între ei inculpaţii nu au voie să comunice direct este nevoie de intermediari pentru ca afacerile să meargă în continuare(n.n. intermediarii au fost întotdeauna folosiţi de membrii grupului în deosebi la căratul şpăgii).

Şi afacerile merg chiar foarte bine!

Detalii soluţie: În baza art. 362 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 208 alin. 5 Cod procedură penală, menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpaţii Vâlcov Darius-Bogdan, Prina Minel Florin, Şuşală Lucian Petruţ, Timofte Petre Bogdan şi Tomescu Constantin Cristian. Modifică conţinutul măsurii controlului judiciar în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Prina Minel Florin în sensul înlăturării obligaţiei impuse acestuia de a nu comunica cu martorii Ghenciu Cristian şi Ţiganu Loredana Minodora.

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!