Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ŞI-A PUS BARONU’ ADMINISTRATOR PUBLIC! VOTAT IANCU!!!

28. iulie. 2016

2016-07-28 12.51.12Ceea ce consemnat imediat după alegerea noului președinte al CJ Olt, au votat azi consilierii județeni:administrator public, functie nou înființată, remunerată pe măsură, nu pentru cine se nimerește ci pentru cine s-a încălzit pe margine de mai bine de o lună: Iancu, actualul director de la Spitalul Schitu, fratele primarului de la Valea Mare ieşit de curând din arest la domiciliu (n.n.urmărit penal pentru evaziune).

 Social democrații au votat în masă cum a dictat baronu’, liberalii s-au opus să fie bine să nu fie rău, singurul împotrivă a fost Jenel Copilău,cel care în lipsa unei motivări a lui Oprescu privind necesitatea înființarea acestui post,  a catalogat-o ca fiind o metodă de acoperire a incompetenței: ” Dumneavoastră nu aveți competențele necesare unui preşedinte, pentru asta aveți nevoie să înființați acest post. Să puteți să plendăriți pe unde vă cheamă partidul, d’asta angajați bugetul la plata a 4 mld lei pentru administrator„.

Dincolo de schimbul de replici dintre cei doi, a rămas cum a stabilit baronu’: prietenul Iancu va „câștiga” concursul! Votat!!!

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!