Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BARONU′ FACE MARKETINGUL LA LOCTRANS PENTRU CLIENTELA POLITICĂ

24. iulie. 2016

Cum chelului tichie de mărgăritar îi trebuie tot aşa şi Loctransul are nevoie chiar de director de marketing. Cu un picior în groapă, salvată cel puţin pentru moment de la faliment(n.n. după modelul Imobiliare Consloc soarta-i fusese pecetluită de tndemul de inculpaţi Vâlcov- Prina- remember http://www.concretinolt.ro/actualitate/institutia-porcului-zamisleste-monstri/), societatea de transport în comun al cărei unic acţionar este CL Slatina pare a fi fost şi ea luată la ochi cu scopul de a satisface clientela politică.

PSD e în tot şi-n toate, la Primăria Slatina şi CJ Olt, aşadar… la putere. Aşadar, acolo vor şi cârlanii, pe care-i recomandă în deosebi împărţitul garoafelor şi moblizarea în materie de like-uri şi înjurături pe reţelele de socializare. La Primăria Slatina nu mai e loc de consilieri, la CJ Olt sunt toţi pe post,Parcul Industrial şi Plaja Olt sunt şi ele sufocate, Imobiliare Consloc e în faliment, la CAO sunt prea mulţi pe lista de aşteptare dar se pare că e loc la Loctrans. Nu de mai bine pentru bunul mers al societăţii ci de angajat domni şi domniţe în posturi de şefi.

La drum de seară baronu′ a văzut o oportunitate!!! De marketing. Un astfel de director îi trebuie urgent Locransului. E găsit şi omul potrivit, doar postul trebuie creat şi astfel doi iepuri dintr-o lovitură. Pe de o parte directorul Cătălin Grecu e „ţinut sub observaţie” la fiecare pas iar pe de altă parte  omul baronului, preluat… pe inventar de la Vâlcov, remunerat în perioada campaniei electorale mai ales pentru comunicarea lamentabilă pe care i-a asigurat-o lui Emil Moţ(n.n. să citezi din tine cu ghilimelele de rigoare în propriul comunicat de presă, asta înseamnă să-ţi asigure comunicarea Oprescu… ) va fi răsplătit conform înţelegerii. Rămâne de văzut dacă atât Primarul Slatinei(n.n. şi implicit CL Slatina- acţionar) cât şi directorul Loctrans se vor supune ordinelor sau dimpotrivă.

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!