Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CĂRĂUŞUL DE ŞPAGĂ ROTEA- EXECUTAT PE BANDĂ RULANTĂ!

21. iulie. 2016

Şpaga nu i-a priit lui Rotea. Fie Păduraru, mituitorul, nu i-a dat-o cu… dragă inimă, fie de la denunţul împotriva lui Vâlcov i se trage, cert e că Rotea Cătălin Ştefan tot caută să-şi atingă interesul.  A stabilit clar, prin propria-i declaraţie,  că „în politică lumea intră pentru că are un interes” şi prin denunţ că a cărat şpaga ” să se pună bine”. 

Dar, cum spuneam, socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.  De la prefect făcut de Ciugulea şi consilier al ministrului  făcut de Vâlcov şi Dragnea, a ajuns  şef la Evidenţa Persoanelorpus de Stănescu. A acceptat pentru că visa la bugetul oraşului Balş, se visa primar, avea calculele făcute, aproape şi caietele de sarcini creionate. Doar că a omis un lucru, primarul se alege, nu îl pune nici chiar Oprescu sau Vâlcov.

13820910_1145943245477107_275645534_nAşadar, l-au prins cu şpaga, chiar dacă la această dată pentru complicitate la infracţiunea de cumpărare de influenţă cauza a fost clasată(n.n.”Întrucât martorul ROTEA CĂTĂLIN ŞTEFAN a denunţat complicitatea sa la infracţiunea de cumpărare de influenţă,  mai înainte ca organul de urmărire penală să fi fost sesizat cu privire la aceasta, se va dispune clasarea cauzei”- rechizitoriu DNA), de la Evidenţa Persoanelo s-a suspendat(n.n. evident… temporar), a înfrânt la Balş, iar dosarele de executare silită vin tăvălug.

Creditorii îl execută, popriri au fost dispuse chiar şi pe salariul de şef la Evidenţa Persoanelor, Rotea contestă pe capete. De la Judecătoria Balş, la Tribunalul Olt, la Dolj, a ajuns chiar şi la Judecătoria Calafat pe când era consilier în ministerul condus de Dragnea.   E lungă lista dosarelor, iar norocul nu pare a fi de partea cărăuşului de şpagă. Să-i joace oare astrele feste?! Posibil…

Print

2 thoughts on “CĂRĂUŞUL DE ŞPAGĂ ROTEA- EXECUTAT PE BANDĂ RULANTĂ!

  1. Ne credeti prosti ? Tatal lui Rotea este presedintele Judecatoriei Bals full de super relatii in lumea justitiei.

  2. Săptămâna trecută, insp. șc. general a schimbat toți directorii de școli din Balș, la comanda lui Rotea,că nu au făcut suficientă campanie și el a pierdut primăria. În articolul din Gazeta Nouă de pe 22 august, Man nu spune nimic de Balș. Ascunde că a executat ordine politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!