Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

IORDACHE FACE CURAT LA PNL CU VICELE STĂNCIOIU

03. iulie. 2016

2016-07-03 22.20.49Pe liberali în Consiliul Local Slatina îi conduce Iordache. Lider de grup, informație repetată de câteva ori bune săptămâna trecută în confrunță de presă, doar- doar cineva îl va aplauda pentru această calitate. Posibil să o fi primit-o de la Stirbu la pachet cu funcția de interimar la Slatina…

A fost proclamat de la constituirea consiliului, adică fix din prima şedință când vicele lui Oprescu, Stăncioiu a primit şi un vot de la liberali. Facem precizarea, liderul grupului PNL- Andrei Iordache!

Cine a votat? Oare cine? Iordache a propus: Iacobescu. O singură propunere deşi la Slatina sunt doi viceprimari? De ce una? Dacă erau două se strica jocul? Întrebat fiind în conferința de presă liderul de grup cine-i vinovatul, a uitat să răspundă, probabil grăbit să aducă la cunoştința opiniei publice faptul că ani de zile a stat la masă cu infractorii. Cert este că a promis analiză în partid. Mai mult, chiar a avansat în unele cercuri ideea excluderii consilierilor actuali, mai puțin a lui. Cum aşa?

Să fi fost oare votul cu pricina gândit ca soluția ideală pentru a scăpa de unii din partid care nu se supun liderului? De ce n-ar fi fost votul pentru Stăncioiu dat chiar de Iordache? Chiar aşa!

A.M.C.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!