Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOȚ STELIAN-PRIMA SĂPTĂMÂNĂ DE MANDAT:CÂRLANII NU MAI PLÂNG DE FOAME!!!

30. iunie. 2016

2016-06-30 21.29.46S-a dus prima săptămână din nandatul primarului pus de PSD Olt la Slatina. Pe repede înainte l-a demisionat pe Chițoiu să-l facă director la Parcul Industrial pe Florin Bât, a instalat în funcții consilierii- care luați de la lipitul afişelor,care de la garoafe,care de lânga filtrul de cafea de la partid. Başca,chiar înainte de instalare a scăpat de Popa şi Bircea ca să-i vină în locul lor cei doi viceprimari aduşi în partid când Moț era puțin ocupat prin Capitală. A uitat de Cismaru. A uitat că după ce i-a cerut demisia pentru terasa ridicată pe firma la care sotia a fost acționar, i-a lăsat pe mână aceleaşi atribuții din vremea lui Vâlcov şi Prina.

Protocolul s-a epuizat şi el înainte de termen că doar nu-i uşor să te prinda 11 noaptea în instituție fara să te hidratezi. In rest, despre administrație, adică despre ceea ce ar trebui să facă un primar… o să vedem. O să vedem şi terasa cum se demolează dar mai ales unde va răsări si cum va fi răsplătită „deschiderea” societății la negocieri cu Primăria Slatina. O să se uite Moț şi la contractele de concesiune. N-a avut timp de la semnarea lor din 2010- în ultimii patru ani fiind ocupat să tacă bine în Parlament. Se uită la contracte! Şi contractele la el! Ar fi mai simplu dacă primarul s-ar uota pe rapoartele Curții de Conturi. Poate constatările inspectorilor i-ar fi mai pe înțeles. Sau poate nota de sesizare a organelor de urmărire penală îl lămureşte mai repede.

Dar… mai e mult până departe iar frunza pentru câinii pe care o să îi numere de acum înainte Apostoliceanu, fost consilier al primarului până de curând, o va tăia cine trebuie, pentru că, nu-i aşa,  are cine să gândească pentru ei!!!

Concret,în prima săptămână din mandatul de primar al lui Moț a fost potolită foamea cârlanilor! O parte, restul sunt programați să umfle organigramele în perioada următoare.

AMC.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!