Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PENAL!!! VIZELE DE FLOTANT DIN COTEANA PE MASA PROCURORILOR!

29. iunie. 2016

2016-06-29 22.03.27Înaintea scrutinului din 5 iunie consemnam despre valul de flotanți care-a invadat județul Olt fix în an electoral. Solicitam(în baza Legii 544 privind accesul la informații)  Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor, instituție condusă până nu demult de cărăuşul de şpagă Rotea, numarul persoanelor care au solicitat viză de la începutul anului. Refuz total!!! De ce oare?!

Poate pentru că astăzi, la doar câteva săptămâni de la alegeri apare şi primul dosar penal cu privire la celebrele vize de flotant.

Chiar la Coteana, comuna unde s-au eliberat adeverințe pentru peste 100 de flotanți şi unde actualul primar Vasile s-a proclamat primar la o diferență de doar 5 voturi de contracandidatul său, oamenii legii au luat urma vizelor.

Pe 22.04.2016 la Parchetul de pe lângă Judecatoria Slatina e fost înregistrat un dosar penal în care s-a început urmărirea penală cu privire la faptă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals intelectual,uz de fals şi falsificarea documentelor şi evidențelor electorale!!!

Iată aşadar că nu doar cotenenii au contestat votul flotantților care au decis pentru ei. Reamintim că a doua zi după alegeri, când preşedinta din secția de vot unde candidatul Vasile a obținut cele 5 voturi în plus, la Coteana oamenii au ieşit în stradă si-au scandat pentru dreptul lor de a-şi alege primarul dorit şi nu impus de flotanți.

2016-06-29 22.24.24Potrivit adresei PJS, la această dată urmarirea penală este pentru faptă. Rămâne de văzut dacă ancheta procurorilor se va răsfrânge şi asupra salariaților din Primăria Coteana, instituția care a eliberat adeverințele necesare întocmirii vizelor de flotant.

A.M.C

 

Print

One thought on “PENAL!!! VIZELE DE FLOTANT DIN COTEANA PE MASA PROCURORILOR!

  1. Lasa bididiule nu fi trist! Scoate ma-ta iar neste posturi la vanzare ca de obicei si te-ai scos. Te cam invatasi la bani fir-ai-al ma-tii sa fi.Numai la stat ati lucrat, ca de afaceri esti varza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!